RVS Pijpnippel

Sorteer op:

RVS Pijpnippel ⅛" x 30 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€5,55
RVS Pijpnippel ¼" x 40 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€5,55
RVS Pijpnippel ⅜" x 40 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€5,98
RVS Pijpnippel ½" x 60 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€7,89
RVS Pijpnippel ¾" x 60 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€10,38
RVS Pijpnippel 1" x 60 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€13,60
RVS Pijpnippel 1¼" x 80 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€19,80
RVS Pijpnippel 1½" x 80 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€22,77
RVS Pijpnippel 1" x 100 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€24,49
RVS Pijpnippel ¼" x 100 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€24,49
RVS Pijpnippel ½" x 100 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€28,17
RVS Pijpnippel ½" x 150 mm draadfitting voor het maken van een eenvoudige roestvrije verbinding. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.
€30,60
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x