Beregeningscomputer

Beregeningscomputer: volledige controle

Met een beregeningscomputer of beregeningsautomaat behoudt u de volledige controle over uw beregeningssysteem. Zo kunt u onder andere starttijden per dag en onafhankelijk per station instellen. Daarnaast is de beregeningstijd instelbaar zodat u zelf kunt bepalen hoelang en welk gebied er besproeid wordt. Aanvullende functies als seizoen aanpassing en beregeningsprogramma's geven u nog meer mogelijkheden voor het afstemmen van de beregening in verschillende situaties. 

Controle 

Controle van uw beregeningsysteem is erg belangrijk voor het in conditie houden van uw tuin, gazon of gewas. Een te besproeien gebied kan verschillende elementen bevatten om rekening mee te houden, zoals verschillende soorten beplanting en de ligging. Daarnaast zijn weersinvloeden natuurlijk van grote invloed. Door gebruik te maken van sensoren kunt u het beregeningssysteem hier volledig op afstemmen. Zo kunnen regensensoren er voor zorgen dat het systeem zich automatisch uitschakelt en het gebied niet teveel beregend wordt. Een vorstsensor zorgt ervoor dat beplanting geen schade oploopt als gevolg van beregening door het systeem. 

Dit samenspel van apparaten en sensoren komt allemaal bij elkaar in de beregengingscomputer. Vanaf dit punt kunnen afgestemde programma's samengesteld worden die ervoor zorgen dat het sproeigebied in perfect conditie blijft. 

Aantal stations

Bij de keuze van een beregeningscomputer moet u rekening houden met het aantal stations dat beschikbaar is. De stations geven de mogelijkheid om een sproeigebied te verdelen, zodat ieder gebied op een gewenste manier beregend kan worden. Zo kan een voortuin die altijd in de zon staat afgezonderd worden van de achtertuin waar minder beregening gewenst is. 

Irritech heeft een ruime keuze aan beregeningscomputers / beregeningsautomaten met een groot aantal mogelijkheden. Voor vragen en advies kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder.


  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x