Hunter beregeningscomputer

Hunter beregeningscomputer

Met een gevarieerd aanbod beregeningscomputers heeft Hunter voor iedere situatie een oplossing. De computers zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben een groot aantal mogelijkheden. Hunter beregeningscomputers zijn onder andere uitgerust met verschillende stations, in te stellen beregeningsprogramma's en de mogelijkheid om via WIFI aan te sturen. De uiteenlopende types zijn zowel voor kleine tuinen als voor groot professioneel gebruik in te zetten. 

Verschillende uitvoeringen;

Controle 

Controle van uw beregeningsysteem is erg belangrijk voor het in conditie houden van uw tuin, gazon of gewas. Een te besproeien gebied kan verschillende elementen bevatten om rekening mee te houden, zoals verschillende soorten beplanting en de ligging. Daarnaast zijn weersinvloeden natuurlijk van grote invloed. Door gebruik te maken van sensoren kunt u het beregeningssysteem hier volledig op afstemmen. Zo kunnen regensensoren er voor zorgen dat het systeem zich automatisch uitschakelt en het gebied niet teveel beregend wordt. Een vorstsensor zorgt ervoor dat beplanting geen schade oploopt als gevolg van beregening door het systeem. 

Dit samenspel van apparaten en sensoren komt allemaal bij elkaar in de beregengingscomputer. Vanaf dit punt kunnen afgestemde programma's samengesteld worden die ervoor zorgen dat het sproeigebied in perfect conditie blijft. 

Stations

Bij de keuze van een beregeningsautomaat moet u rekening houden met het aantal stations dat beschikbaar is. De stations geven de mogelijkheid om een sproeigebied te verdelen, zodat ieder gebied op een gewenste manier beregend kan worden. Zo kan een voortuin die altijd in de zon staat afgezonderd worden van de achtertuin waar minder beregening gewenst is. 

Hunter

Hunter is vooruitstrevend in het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe technologiën. De sproeiers van Hunter zijn dan ook altijd voorzien van deze nieuwe innovatieve bevindingen. Het bedrijf heeft inmiddels patent op meer dan 250 producten en is hiermee de meest toonaangevende producent op het gebied van beregeningstoepassingen. Hunter heeft een zeer compleet aanbod beregeningsproducten voor zowel particuliere als commerciële doeleinden. Met hoge kwaliteitseisen streven zij iedere dag hun missie na. Hiermee wil Hunter de eerste keuze voor de professional in de beregeningsbranche zijn.


Irritech heeft een ruime keuze aan beregeningscomputers met een groot aantal mogelijkheden. Voor vragen en advies kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder.


  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x