I-Core beregeningscomputer

Sorteer op:

-20% korting
Snelle levering
SKU: BE.307.100
€ 670,00 €536,00
-24% korting
Snelle levering
SKU: BE.314.122
€ 50,42 €38,17
Snelle levering
SKU: BE.308.100
€133,17
-18% korting
Snelle levering
SKU: BE.309.100
€ 333,00 €273,00
-4% korting
Snelle levering
SKU: BE.309.102
€ 1.048,56 €1.010,65

Met de Hunter I-Core beregeningscomputer bent u klaar voor de toekomst. Deze controller is voor de professionele installateur. Optioneel aan te sturen met de Hunter ROAM afstandsbediening. De I-Core is standaard uitgerust met 6 stations en is modulair uit te breiden tot maximaal 30 stations. Verder beschikt de controller over een speciaal programma voor druppelbevloeiing en een beregeningstijd tot 12 uur per station. Hiermee onderscheidt deze controller zich van de rest.

De I-Core beregeningscomputer is te verkrijgen in één uitvoering:

Controle beregeningssysteem

Controle van uw beregeningsysteem is erg belangrijk voor het in conditie houden van uw tuin, gazon of gewas. Een te besproeien gebied kan verschillende elementen bevatten om rekening mee te houden, zoals verschillende soorten beplanting en de ligging. Daarnaast zijn weersinvloeden natuurlijk van grote invloed. Door gebruik te maken van sensoren kunt u het beregeningssysteem hier volledig op afstemmen. Zo kunnen regensensoren er voor zorgen dat het systeem zich automatisch uitschakelt en het gebied niet teveel beregend wordt. Een vorstsensor zorgt ervoor dat beplanting geen schade oploopt als gevolg van beregening door het systeem. 

Dit samenspel van apparaten en sensoren komt allemaal bij elkaar in de beregengingscomputer. Vanaf dit punt kunnen afgestemde programma's samengesteld worden die ervoor zorgen dat het sproeigebied in perfect conditie blijft. 
 
Irritech heeft een ruime keuze aan beregeningscomputers met een groot aantal mogelijkheden. Voor vragen en advies kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder.
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x