Pro-HC WIFI beregeningscomputers

Sorteer op:

-30% korting
Snelle levering
SKU: BE.306.104
€ 420,00 €294,00
-30% korting
Snelle levering
SKU: BE.306.102
€ 495,00 €346,50
-30% korting
Snelle levering
SKU: PO.04.241.108
€ 850,00 €595,00

De Hunter Pro-HC WIFI beregeningscomputers is de professionele uitvoering van de Hunter HC Hydrawise en geeft u wereldwijd de controle over uw beregeningssysteem. Aan te sturen via smartphone, tablet of web browser. Met voorspellend beregenen past het programma zich aan op de verwachte temperaturen, kans op neerslag, wind en vochtigheid om zo maximaal water te besparen. De controller is voorzien van een verlicht touchscreen voor een gemakkelijk bediening. Verder is de controller optioneel uit te breiden met een eenvoudig te installeren flow meter voor automatische meldingen bij kapotte leidingen of sproeiers.

De Pro-HC WIFI beregeningscomputers van Hunter zijn in drie types verkrijgbaar met 6 tot 24 stations en 6 in te stellen beregeningsprogramma's. U kunt zo aparte zones creëren, die ieder een aparte aansturing krijgen. Hiermee is een effectievere beregening mogelijk per zone. 

Specifieke eigenschappen die afwijken van de HC hydrawise;

  • Grotere behuizing met deur
  • Grotere kabelaansluitingen
  • Meer ruimte voor kabels
  • Voorbestemde Pompstart / Master Valve aansluiting
  • Ingebouwde Milliamp sensor
  • 6, 12 en 24 stations uitvoering


De Pro-HC WIFI beregeningscomputers zijn te verkrijgen in 3 verschillende uitvoeringen:

Controle beregeningssysteem

Controle van uw beregeningsysteem is erg belangrijk voor het in conditie houden van uw tuin, gazon of gewas. Een te besproeien gebied kan verschillende elementen bevatten om rekening mee te houden, zoals verschillende soorten beplanting en de ligging. Daarnaast zijn weersinvloeden natuurlijk van grote invloed. Door gebruik te maken van sensoren kunt u het beregeningssysteem hier volledig op afstemmen. Zo kunnen regensensoren er voor zorgen dat het systeem zich automatisch uitschakelt en het gebied niet teveel beregend wordt. Een vorstsensor zorgt ervoor dat beplanting geen schade oploopt als gevolg van beregening door het systeem. 

Dit samenspel van apparaten en sensoren komt allemaal bij elkaar in de beregengingscomputer. Vanaf dit punt kunnen afgestemde programma's samengesteld worden die ervoor zorgen dat het sproeigebied in perfect conditie blijft. 
 
Irritech heeft een ruime keuze aan beregeningscomputers met een groot aantal mogelijkheden. Voor vragen en advies kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder.
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x