ESP-TM2 beregeningscomputers

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: BE.302.216
€ 185,00 €148,00
Snelle levering
SKU: BE.302.218
€ 215,00 €172,00
Snelle levering
SKU: BE.302.220
€ 270,00 €216,00
Snelle levering
SKU: BE.302.222
€ 345,00 €276,00

De RainBird ESP-TM2 is een zeer gebruiksvriendelijke beregeningscomputer voor tuin- en landschapsberegening. De computer is standaard voorzien van behuizing voor buitengebruik en biedt de mogelijk om 4,6,8 of 12 zones aan te sturen voor beregening van uw tuin. Hiermee kunt u uw tuin opdelen in aparte zones of ook wel secties genoemd, die ieder een aparte aansturing krijgen. Dit maakt het mogelijk om een zone effectiever te beregenen. Door het creëren van zones zorgt u er tevens voor dat u een kleinere pomp benodigd heeft, aangezien de capaciteit verdeeld kan worden.  

Het systeem is volledig draadloos aan te sturen met uw smartphone of tablet. Met de los te bestellen WIFI-module heeft u overal ter wereld de controle over uw systeem. Deze is eenvoudig plug & play te installeren. Tevens heeft u de mogelijkheid om een koppeling met een weerstation bij u in de buurt te maken. Hiermee wordt uw tuin volledig beregent volgens de weersverwachtingen. Dit levert u een waterbesparing tot wel 30% op!

Maximaal kunnen er 3 beregeningsprogramma's ingesteld worden, met 4 starttijden per dag, per onafhankelijke station. Ook kan het systeem rekening houden met het seizoen, welke instelbaar is van 5% tot 200%. Als u uw beregeningssysteem heeft voorzien van sensoren dan kunt u deze ook aansluiten op de RainBird ESP-TM2.

Door de RainBird ESP-TM2 te koppelen aan magneetkleppen welke zijn aangesloten op een manifold (verdeelstuk) creëer je eenvoudig verschillende secties voor beregening. De magneetkleppen kunnen vervolgens via de beregeningsautomaat aangestuurd worden. De pop-up sproeiers zorgen voor de gewenste beregening.  

De RainBird ESP-TM2 is te verkrijgen in 4 verschillende uitvoeringen:

  • ESP-TM2 - 4 stations outdoor
  • ESP-TM2 - 6 stations outdoor
  • ESP-TM2 - 8 stations outdoor
  • ESP-TM2 - 12 stations outdoor

Irritech heeft een ruime keuze aan beregeningscomputers met een groot aantal mogelijkheden. Voor vragen en advies kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x