Kleppendozen

Kleppendozen als afsluiter voor magneetkleppen

Kleppendozen zorgen voor een dichte afsluiting van uw magneetkleppen. Op deze manier zijn de magneetkleppen beschermt en kan er bij eventueel onderhoud gemakkelijk toegang worden verschaft. Vaak zijn kleppendozen voorzien van een groene of donkere deksel zodat ze niet opvallen binnen de tuin of omgeving. Hierdoor zijn ze makkelijk weg te werken en kan er zelfs bij vlak plaatsen overheen gemaaid worden.

Indien u de kleppendoos onder uw struiken wilt plaatsen dan raden wij aan om deze 5 cm boven het maaiveld uit te laten komen. Zo voorkomt u dat er onnodig vuil in terecht komt en vindt u de kleppendoos ook gemakkelijker terug.

De juiste kleppendoos 

Afhankelijk van de situatie waarin u deze gaat gebruiken moet u bij de keuze van een kleppendoos letten op de afmeting, het materiaal en de maximale belasting. Wordt een kleppendoos geplaatst op een plaatst waar verkeer over of langs rijdt dan dient u rekening te houden met de maximale belasting. Dit wordt uitgedrukt in verkeersklasse, waarbij A15KN voor licht verkeer staat en EN124-A15 voor normaal verkeer, zoals personenauto's met matige snelheid.

Irritech heeft verschillende uitvoeringen kleppendozen en biedt zo voor iedere situatie een oplossing. Voor vragen of advies kunt u altijd gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder.


  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x