Hyflow magneetkleppen

Sorteer op:

Hyflow 3" magneetklep voor professioneel gebruik binnen uw beregeningssysteem. 3" binnendraad aansluiting en max 100 m³ per uur. ✔ Eigen voorraad
€349,13
DBRY-6 waterdichte kabelverbinder maakt de perfect aansluiting van kabels voor magneetkleppen. Eenvoudig in gebruik. ✔ Beregeningsspecialist
€2,42
De RainBird Hyflow magneetklep is gemaakt voor zwaar professioneel gebruik en is zowel haaks als recht te plaatsen. De behuizing is gemaakt van kunststof en beschikt over een 3" binnendraad aansluiting of kan met een DN80 flens aangesloten worden. De werkdruk van deze magneetkleppen ligt tussen de 0,7 - 10 bar met een maximale doorlaat capaciteit van 100 m³ per uur.

RainBird Hyflow magneetklep: voor professionele beregening

De Hyflow is voorzien van debietregeling. Debietregeling of ook wel drukregelaar zorgt ervoor dat er een constante gelijke druk wordt doorgevoerd naar de sproeiers. Hierdoor behoudt u constant een egaal sproeibeeld en kunnen verschillende kleppen probleemloos geopend en gesloten worden. 

De RainBird Hyflow magneetkleppen kunnen worden toegepast om uw beregeningssysteem zo optimaal mogelijk te verdelen in verschillende sectoren. De RainBird PBE magneetklep geeft u niet alleen de mogelijkheid om zo nauwkeurig mogelijk te beregenen, maar ook kunt u gebruik maken van een kleinere / lichtere pomp.

De Hyflow magneetklep is te verkrijgen in 1 uitvoering:
  • Hyflow 3" kunststof magneetklep
Neem contact op met ons wanneer u wilt weten welke RainBird Hyflow magneetklep het meest geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies voor de juiste Rainbird magneetklep!
  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x