Jar Top magneetkleppen

Sorteer op:

-25% korting
Snelle levering
SKU: BE.501.120
€ 46,50 €34,82
Snelle levering
SKU: BE.500.164
€2,52
De RainBird Jar Top magneetklep is gemaakt voor professioneel gebruik. De behuizing is gemaakt van PVC materiaal en beschikt over een 1"  binnendraad aansluiting. De werkdruk van deze serie magneetkleppen ligt tussen de 1 - 10 bar met een maximale doorlaat capaciteit van 9 m³ per uur.

RainBird Jar Top magneetklep: voor professionele beregening

De Jar Top uitvoering is voorzien van een schroefdop op de bovenzijde. Dit is erg gemakkelijk voor onderhoud aan de magneetklep. Demontage is op deze manier met de hand mogelijk. Daarnaast beschikt de Jar Top over debietregeling. Debietregeling of ook wel drukregelaar zorgt ervoor dat er een constante gelijke druk wordt doorgevoerd naar de sproeiers. Hierdoor behoudt u constant een egaal sproeibeeld en kunnen verschillende kleppen probleemloos geopend en gesloten worden. 

De RainBird Jar Top magneetkleppen kunnen worden toegepast om uw beregeningssysteem zo optimaal mogelijk te verdelen in verschillende sectoren. De RainBird Jar Top magneetklep geeft u niet alleen de mogelijkheid om zo nauwkeurig mogelijk te beregenen, maar ook kunt u gebruik maken van een kleinere / lichtere pomp.

De Jar Top magneetklep is te verkrijgen in 1 uitvoering:

Neem contact op met ons wanneer u meer wilt weten over de RainBird Jar Top magneetklep. Zo krijgt u advies voor de juiste Rainbird magneetklep!
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x