LFV magneetkleppen

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: BE.501.100
€35,38
Snelle levering
SKU: BE.500.164
€2,52
De RainBird LFV magneetklep is gemaakt voor druppelbevloeiing. De behuizing is gemaakt van PVC materiaal en beschikken allemaal over een ¾" aansluiting. De werkdruk van deze serie magneetkleppen ligt tussen de 1 - 10 bar met een maximale doorlaat capaciteit van 1,8 m³ per uur.

RainBird LFV magneetklep: voor druppelbevloeiing

De LFV uitvoering is low flow en speciaal voor druppelbevloeiing ontwikkeld. Hiermee krijgt u een zeer direct bevloeiing van uw beplanting en voorkomt u tevens waterverspilling door het beregenen van plekken waar geen beplanting aanwezig is. Bevloeiing van uw tuin is ook een goede manier om schade aan bloemen te voorkomen.

De RainBird LFV magneetkleppen kunnen worden toegepast om uw beregeningssysteem zo optimaal mogelijk te verdelen in verschillende sectoren. De RainBird LFV magneetklep geeft u niet alleen de mogelijkheid om zo nauwkeurig mogelijk te beregenen, maar ook kunt u gebruik maken van een kleinere / lichtere pomp.

De LFV magneetklep is te verkrijgen in 1 uitvoering:

Neem contact op met ons wanneer u wilt weten welke RainBird magneetklep het meest geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies voor de juiste Rainbird magneetklep!
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x