XCZ magneetkleppen

Sorteer op:

-32% korting
Snelle levering
SKU: BE.810.100
€ 62,08 €42,45
-33% korting
Snelle levering
SKU: BE.810.102
€ 63,34 €42,45

De RainBird XCZ magneetklep is gemaakt voor micro-irrigatie. De behuizing is gemaakt van PVC materiaal en beschikken over een ¾" of 1" aansluiting. Uniek aan deze magneetklep is dat deze zowel over een drukregelaar als filter beschikt. De maximale inkomende druk is 8,3 bar en word aan de uitgaande zijde teruggebracht. De filter heeft een filtratie van 75 micron. 

RainBird XCZ magneetklep: ideaal voor micro-irrigatie

De XCZ uitvoering is low flow en speciaal voor druppelbevloeiing ontwikkeld. Hiermee krijgt u een zeer direct bevloeiing van uw beplanting en voorkomt u tevens waterverspilling door het beregenen van plekken waar geen beplanting aanwezig is. Bevloeiing van uw tuin is ook een goede manier om schade aan bloemen te voorkomen.

De RainBird XCZ magneetkleppen kunnen worden toegepast om uw beregeningssysteem zo optimaal mogelijk te verdelen in verschillende sectoren. De RainBird XCZ magneetklep geeft u niet alleen de mogelijkheid om zo nauwkeurig mogelijk te beregenen, maar ook kunt u gebruik maken van een kleinere / lichtere pomp.

De XCZ magneetklep is te verkrijgen in 1 uitvoering:

Neem contact op met ons wanneer u wilt weten welke RainBird magneetklep het meest geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies voor de juiste Rainbird magneetklep!
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x