Hunter I-20 pop-up sproeier

Sorteer op:

-37% korting
Snelle levering
SKU: BE.202.100
€ 33,50 €21,00
-47% korting
Snelle levering
SKU: BE.202.104
€ 42,50 €22,50
-42% korting
Snelle levering
SKU: BE.202.102
€ 56,50 €32,50

Hunter I-20: robuuste professionele sproeier

De Hunter I-20 is de zwaardere uitvoering van de bekende PGP sproeier. De sproeier is watergesmeerd en heeft een tandwiel aandrijving met een instelbare hoek van 40° - 360° & volledige cirkel. Standaard worden er altijd 12 nozzles meegeleverd, waarvan 8 normale en 4 low angle. Er zijn echter 30 verschillende nozzles die op deze sproeier zijn te bevestigen. Dit maakt de I-20 niet alleen robuust, maar ook veelzijdig. 

De I-20 heeft een sproeibereik van 7,6 tot en met 15,5 meter. De werkdruk is verdeelt tussen de 2,1 en 4,8 bar. Inclusief terugslagklep tot 3 meter. De sproeier beschikt over een ¾" binnendraadverbinding. 

Met de FloStop Control kan een individuele sproeier afgesloten worden terwijl de rest van het systeem gewoon werkzaam blijft. Zo heeft u nog meer controle over de manier van besproeien.

De instelschroef zorgt voor een fijne afstelling van de sproeier, zodat u altijd het gewenst effect kunt bereiken. De rubber beschermkap zorgt ervoor dat vuil niet naar binnen komt. Een extra sterke veer zorgt voor een betrouwbare werking van de I-20. 

Hunter sproeiers afstellen

Het afstellen van de Hunter sproeiers is zeer eenvoudig. Voor het uitvoeren van deze handeling dient u over de speciale Hunter-sleutel te beschikken.

  • Sproeihoek afstellen: draai de sproeikop tegen de klok in naar het linker stoppunt. Draai vervolgens de sproeikop met de klok mee naar het rechter vaste punt. Dit is het startpunt van de sproeihoek.
  • Vergroten van de sproeihoek: steek het einde van de Hunter-sleutel in de afsteldop. Draai de sleutel met de klok mee, terwijl u de sproeikop bij de rechter vaste hoek houdt. Elke volledige draai van de sleutel vergroot de sproeihoek met 90°. Wanneer de maximale sproeihoek is bereikt (360°), hoort u een ratelend geluid. Voor het verkleinen van de sproeihoek voert u de handeling tegenovergesteld uit.
  • Afstellen van de straal: steek het zeskantige einde van de Hunter-sleutel in de stelschroef voor het afstellen van de sproeimond. Draai de schroef met de klok mee om de straal te verminderen en tegen de klok in om de straal te vergroten. 
Door het eenvoudig vervangen van de bestaande sproeimond door een grotere of een kleinere sproeimond, kan de neerslaghoeveelheid geregeld worden. 
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x