Hunter PGJ pop-up sproeier

Sorteer op:

-38% korting
Snelle levering
SKU: BE.200.100
€ 31,50 €19,50
Snelle levering
SKU: BE.200.102
€ 34,50 €18,50
-37% korting
Snelle levering
SKU: BE.200.104
€ 46,50 €29,50
-35% korting
Snelle levering
SKU: BE.200.106
€ 65,50 €42,50

Hunter PGJ: aangepast voor nevelaar toepassingen

De Hunter PGJ is het broertje van de PGP. De meest verkochte sproeier ter wereld en het paradepaardje van Hunter. Vanuit deze top sproeier is de PGJ ontstaan. Deze sproeier heeft alle voordelen van de PGP en is aangepast voor typische nevelaar toepassingen. De PGJ kan prima samenwerken met grotere rotor sproeiers om grote en kleine gebieden te combineren. 

De PGJ heeft een water gesmeerde aandrijving met een sproeibereik van 4,5 tot en met 10,5 meter. De werkdruk is verdeelt tussen de 1,7 en 3,8 bar. De PGJ beschikt over een ½" binnendraadverbinding. 
De instelschroef zorgt voor een fijne afstelling van de sproeier, zodat u altijd het gewenst effect kunt bereiken. De Hunter PGJ heeft een extra grote filterkorf, deze vangt meer vuil zonder verstopt te raken. Daarnaast zorgt ook de rubber beschermkap ervoor dat vuil niet naar binnen komt.

Hunter sproeiers afstellen

Het afstellen van de Hunter sproeiers is zeer eenvoudig. Voor het uitvoeren van deze handeling dient u over de speciale Hunter-sleutel te beschikken.

  • Sproeihoek afstellen: draai de sproeikop tegen de klok in naar het linker stoppunt. Draai vervolgens de sproeikop met de klok mee naar het rechter vaste punt. Dit is het startpunt van de sproeihoek.
  • Vergroten van de sproeihoek: steek het einde van de Hunter-sleutel in de afsteldop. Draai de sleutel met de klok mee, terwijl u de sproeikop bij de rechter vaste hoek houdt. Elke volledige draai van de sleutel vergroot de sproeihoek met 90°. Wanneer de maximale sproeihoek is bereikt (360°), hoort u een ratelend geluid. Voor het verkleinen van de sproeihoek voert u de handeling tegenovergesteld uit.
  • Afstellen van de straal: steek het zeskantige einde van de Hunter-sleutel in de stelschroef voor het afstellen van de sproeimond. Draai de schroef met de klok mee om de straal te verminderen en tegen de klok in om de straal te vergroten. 
Door het eenvoudig vervangen van de bestaande sproeimond door een grotere of een kleinere sproeimond, kan de neerslaghoeveelheid geregeld worden. 
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x