Hunter PGP pop-up sproeier

Sorteer op:

-43% korting
Snelle levering
SKU: BE.201.100
€ 33,50 €19,25
-37% korting
Snelle levering
SKU: BE.201.102
€ 27,50 €17,25
-31% korting
Snelle levering
SKU: BE.201.104
€ 68,50 €47,00
Snelle levering
SKU: BE.201.106
€4,20
Snelle levering
SKU: BE.201.108
€4,20

Hunter PGP: meest verkochte sproeier ter wereld

De Hunter PGP is de meest verkochte sproeier ter wereld en het paradepaardje van Hunter. De PGP is de sproeier voor de professional. De sproeier is watergesmeerd en heeft een tandwiel aandrijving met een instelbare hoek van 50° - 360° & volledige cirkel (Ultra). Standaard worden er altijd 12 nozzles meegeleverd, zowel bij de Ultra als Classic versie.

De PGP heeft een sproeibereik van 7,3 tot en met 14 meter. De werkdruk is verdeelt tussen de 1,7 en 4,5 bar. De sproeier beschikt over een ¾" binnendraadverbinding. De instelschroef zorgt voor een fijne afstelling van de sproeier, zodat u altijd het gewenst effect kunt bereiken. De Hunter PGP heeft een grote vuilwater zeef en maakt daarmee een einde aan verstopte nozzles. Daarnaast zorgt ook de rubber beschermkap ervoor dat vuil niet naar binnen komt.

Hunter sproeiers afstellen

Het afstellen van de Hunter sproeiers is zeer eenvoudig. Voor het uitvoeren van deze handeling dient u over de speciale Hunter-sleutel te beschikken.

  • Sproeihoek afstellen: draai de sproeikop tegen de klok in naar het linker stoppunt. Draai vervolgens de sproeikop met de klok mee naar het rechter vaste punt. Dit is het startpunt van de sproeihoek.
  • Vergroten van de sproeihoek: steek het einde van de Hunter-sleutel in de afsteldop. Draai de sleutel met de klok mee, terwijl u de sproeikop bij de rechter vaste hoek houdt. Elke volledige draai van de sleutel vergroot de sproeihoek met 90°. Wanneer de maximale sproeihoek is bereikt (360°), hoort u een ratelend geluid. Voor het verkleinen van de sproeihoek voert u de handeling tegenovergesteld uit.
  • Afstellen van de straal: steek het zeskantige einde van de Hunter-sleutel in de stelschroef voor het afstellen van de sproeimond. Draai de schroef met de klok mee om de straal te verminderen en tegen de klok in om de straal te vergroten. 
Door het eenvoudig vervangen van de bestaande sproeimond door een grotere of een kleinere sproeimond, kan de neerslaghoeveelheid geregeld worden. 
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x