Rainbird 3500 pop-up sproeier

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: BE.110.100
€ 18,55 €14,25
-16% korting
Snelle levering
SKU: BE.110.102
€ 27,50 €23,00
Snelle levering
SKU: BE.100.198
€6,50

Rainbird 3500 pop-up sproeier

Rainbird biedt voor elke situatie de juiste pop-up sproeier. De 3500-serie is werkt al bij een vrij lage druk en beschikt over een zeer gering waterverbruik. Hiermee is hij ideaal voor aansluiting op het waterleidingnet. Zijn sproeibereik ligt tussen de 4,5 en 10,8 meter. Een bereik die voor vele huishoudens voldoende is. Hij beschikt over een pop-up hoogte van 10 cm. Wanneer de druk wegvalt zal hij automatisch terugzakken in de grond. Bij het opvoeren van de druk komen ze omhoog en gaan ze aan de slag met het beregenen van uw tuin. Zoals bij alle Rainbird sproeiers is het sproeibereik en sproeihoek van de 3500 instelbaar. Hiermee creëert u eenvoudig uw optimale beregeningsinstallatie.

Rainbird sproeiers afstellen

Het afstellen van de Rainbird sproeiers is zeer eenvoudig. Voor het uitvoeren van deze handeling dient u over de speciale Rainbird schroevendraaier te beschikken.

  • Plaats de schroevendraaier in 'pull-up' uitsparing en draai 90°, zodat de sproeikop omhoog komt. Vervolgens draait u de sproeikop linksom totdat deze weer op de beginpositie staat. Wanneer dit lukt kunt u de sproeihoek en het bereik instellen.

Tip: wanneer u veel moeite heeft om de sproeikop te draaien kunt u de kop geheel naar rechts draaien om het vervolgens nogmaals te proberen.

  • Om de sproeihoek aan te passen steekt u de schroevendraaier in het stelgat. De sproeier staat vanaf de fabriek ingesteld op 180°. Om de sproeihoek te verkleinen draait u tegen de klok in. Voor het vergroten draait u met de klok mee. Wanneer u de maximale hoek bereikt hoort u een klik. Draai vanaf hier niet verder om beschadiging te voorkomen

Tip: draai de schroevendraaier volledig rond om de hoek met 90° te vergroten of verkleinen

  • Om het sproeibereik aan te passen steekt u de schroevendraaier in het stelgat van het sproeibereik. Draai tegen de klok in om het bereik te vergroten en met de klok mee om het bereik te verkleinen.

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over het afstellen van uw pop-up sproeier. U krijgt altijd het juiste advies voor uw situatie!

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x