Sport & Golfbaan beregening

Professionele beregening

Beregening en irrigatie kennen wij allemaal. Veel mensen beschikken over een pop-up sproeiers in hun tuin. Sommige hebben een geautomatiseerd systeem dat zorgt dat bloemen en planten volop kunnen bloeien en groeien. Een stap hoger is de professionele beregening. Dit zijn systemen die onder andere voetbalvelden en golfbanen onderhouden. Dit alles werkt geautomatiseerd en moet zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

De beroepen greenkeeper en groundsman zijn bij velen waarschijnlijk onbekend. Deze professionals zorgen dat sportvelden in topconditie zijn. Hierbij gaat het soms om velden die tijdens wedstrijden worden bekeken door honderdduizenden mensen. Hun werk is dan ook zichtbaar voor deze mensen. Reden genoeg dus om dan ook zo professioneel mogelijk te werken.  

De merken Rainbird en Hunter zijn bekende namen in de beregening. Zij bieden beide uitstekende producten aan om de sportvelden in topconditie te krijgen en behouden. Automatisering is de sleutel tot succes. Beregeningscomputers, decoders en magneetkleppen zijn onmisbaar. Uiteraard is alles van topkwaliteit en ontworpen voor langdurig gebruik.

Advies

IrriTech heeft jarenlange ervaring met het leveren van complete, professionele beregeningssystemen. Naast sproeiers en toebehoren leveren wij ook de juiste waterpomp en leidingwerk. Wilt u graag advies op maat? Neem dan gerust contact op via telefoon of e-mail. In overleg is een bezichtiging op locatie mogelijk. Hierdoor zijn wij dé ideale partner op het gebied van professionele beregening!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x