Stuurstroomkabel

Sorteer op:

Met deze stuurstroomkabel bedient u magneetkleppen van het automatische beregeningssysteem. Hij is geschikt voor een beregeningssysteem met twee magneetkleppen.
€1,18
Met deze stuurstroomkabel bedient u magneetkleppen van het automatische beregeningssysteem. Hij is geschikt voor een beregeningssysteem met vier magneetkleppen.
€1,88
Met deze stuurstroomkabel bedient u magneetkleppen van het automatische beregeningssysteem. Hij is geschikt voor een beregeningssysteem met zes magneetkleppen.
€2,47
Met deze stuurstroomkabel bedient u magneetkleppen van het automatische beregeningssysteem. Hij is geschikt voor een beregeningssysteem met negen magneetkleppen.
€3,77

Met een stuurstroomkabel voor een automatische beregeningssysteem kunt u de magneetkleppen bedienen. Deze magneetkleppen laten de waterstroom van het systeem op een ingestelde tijd werken en sluiten deze ook weer af. De stuurstroomkabel bestaat uit meerdere kleinere stroomkabels. Het aantal kleinere stroomkabels verschilt per kabel. Dit varieert tussen de drie en tien. 

Elke kabel stuurt één magneetklep aan. Om de juiste kabel voor uw beregeningssysteem te kiezen moet u het aantal aan te sturen magneetkleppen + 1 hanteren. Wanneer u een beregeningsset met 6 kleppen heeft raden wij aan om een stuurstroomkabel met 7 kleinere stroomkabels te nemen. 

Heeft u vragen over de juiste kabel voor uw automatische beregeningssysteem? Neem dan contact op met ons via de chat of telefoon!  

  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x