Drainage hulpstukken | eindbuis

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: DR.01.918.100
€6,97
Snelle levering
SKU: DR.01.918.110
€7,83
-55% korting
Snelle levering
SKU: DR.01.918.120
€ 17,40 €7,89
Snelle levering
SKU: DR.01.918.130
€8,93
-55% korting
Snelle levering
SKU: DR.01.918.140
€ 24,27 €10,93
-50% korting
Snelle levering
SKU: DR.01.918.150
€ 34,69 €17,35

Drainage hulpstukken: eindbuis

De PVC drainage eindbuis is voorzien van een klikaansluiting en kan eenvoudig over de drainagebuis worden geschoven. De eindbuis klikt dan vast achter de ribbels van de drainagebuis. Zo bent u er van verzekerd dat drainage eindbuis ten alle tijden vast blijft zitten aan de drainagebuis.

Standaard worden deze drainage hulpstukken geleverd in de kleur oranje en met een lengte van 1 meter. Andere kleuren en lengtematen zijn op aanvraag ook leverbaar. De eindbuis is ook uit te voeren met een taludgoot, kikkerklep of flens, eveneens leverbaar op aanvraag.

De drainage eindbuis voorkomt niet alleen uitspoeling van de grond aan de uiteinde van de drainagestreng. Ook zorgt het voor een visueel strakke / nette uitstraling en vergemakkelijkt het terugvinden van de drainagestrengen voor een eventuele inspectie van de drainagebuis.

Drainage hulpstukken

Drainage aanleggen wordt toegepast wanneer er problemen ontstaan met het grondwaterniveau. Deze problemen kunnen zich uiten op industrie- en bouwterreinen. Ook rond uw woning kan drainage aanleggen een uitkomst zijn om het waterpeil in de bodem op peil te houden. Op deze manier wordt de wateroverlast voorkomen. Goede drainage hulpstukken zijn essentieel om een goed werkend drainagesysteem te creëren. Aftakking worden gecreëerd met de t-stukken. Om de drainagebuis op een verschillende maat aan te sluiten kunt u gebruik maken van de verschillende verloopstukken. Ook een verloop naar een PVC rioolbuis is mogelijk. De eindkap zorgt voor een solide, betrouwbare afsluiting van uw buis.

Om het water af te voeren naar een maakt u gebruik van de eindbuizen. Zo kunt u eenvoudig het overtollige water laten aflopen in een sloot of andere afwateringsplek. De hulpstukken op onze website zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect passend op onze drainagebuizen. Ook een drainageput behoort tot het assortiment. Hiermee vangt u het water op en kunt u eenvoudig de buizen doorspuiten in geval van een verstopping. Alles is leverbaar vanuit eigen voorraad en kan dus zeer snel worden geleverd. Van klikmof en kruisstuk tot eindbuis: alle soorten hulpstukken kunt u bij ons vinden!

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x