Drainage hulpstukken | klikmof

Sorteer op:

Sale
Drainage PP klikmof Ø 50mm voor het aan elkaar koppelen van drainagebuis Ø 50mm. De drainage klikmof is aan beide kanten voorzien van een klikaansluiting.
€1,48 €0,74
Sale
Drainage PP klikmof Ø 60mm voor het aan elkaar koppelen van drainagebuis Ø 60mm. De drainage klikmof is aan beide kanten voorzien van een klikaansluiting.
€1,76 €0,88
Sale
Drainage PP klikmof Ø 65mm voor het aan elkaar koppelen van drainagebuis Ø 65mm. De drainage klikmof is aan beide kanten voorzien van een klikaansluiting.
€2,04 €1,02
Sale
Drainage PP klikmof Ø 80mm voor het aan elkaar koppelen van drainagebuis Ø 80mm. De drainage klikmof is aan beide kanten voorzien van een klikaansluiting.
€2,10 €1,05
Sale
Drainage PP klikmof Ø 100mm voor het aan elkaar koppelen van drainagebuis Ø 100mm. De drainage klikmof is aan beide kanten voorzien van een klikaansluiting.
€2,88 €1,44
Sale
Drainage PP klikmof Ø 125mm voor het aan elkaar koppelen van drainagebuis Ø 125mm. De drainage klikmof is aan beide kanten voorzien van een klikaansluiting.
€6,84 €3,42

Drainage hulpstukken: klikmof

De PP drainage Klikmof voor een professionele aansluiting van uw drainagebuis. De drainage klikmof is aan beide uiteinden voorzien van een klikaansluiting en kan eenvoudig over de drainagebuis worden geschoven. De mof klikt dan vast achter de ribbels van de drainagebuis. Zo bent u er van verzekerd dat drainagebuizen ten alle tijden aan elkaar gekoppeld blijven. Deze drainage hulpstukken mogen niet ontbreken in uw drainagesysteem!

De klikmof is gemaakt van PP materiaal wat voor een nog duurzamer drainagesysteem zorgt. PP heeft een zeer lange levensduur en is niet broosgevoelig (zoals de PVC uitvoeringen).

Drainage hulpstukken

Drainage aanleggen wordt toegepast wanneer er problemen ontstaan met het grondwaterniveau. Deze problemen kunnen zich uiten op industrie- en bouwterreinen. Ook rond uw woning kan drainage aanleggen een uitkomst zijn om het waterpeil in de bodem op peil te houden. Op deze manier wordt de wateroverlast voorkomen. Goede drainage hulpstukken zijn essentieel om een goed werkend drainagesysteem te creëren. Aftakking worden gecreëerd met de t-stukken. Om de drainagebuis op een verschillende maat aan te sluiten kunt u gebruik maken van de verschillende verloopstukken. Ook een verloop naar een PVC rioolbuis is mogelijk. De eindkap zorgt voor een solide, betrouwbare afsluiting van uw buis.

Om het water af te voeren naar een maakt u gebruik van de eindbuizen. Zo kunt u eenvoudig het overtollige water laten aflopen in een sloot of andere afwateringsplek. De hulpstukken op onze website zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect passend op onze drainagebuizen. Ook een drainageput behoort tot het assortiment. Hiermee vangt u het water op en kunt u eenvoudig de buizen doorspuiten in geval van een verstopping. Alles is leverbaar vanuit eigen voorraad en kan dus zeer snel worden geleverd. Van klikmof en kruisstuk tot eindbuis: alle soorten hulpstukken kunt u bij ons vinden!

Specificaties:
Diameter: 50, 60, 65, 80, 100, 125 en 160mm
Materiaal: PP
Kleur: Zwart
Keurmerk: KOMO
Aansluiting: Klik verbinding

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x