Drainage hulpstukken | kruisstuk verlopend

Sorteer op:

-50% korting
Snelle levering
SKU: DR.01.916.110
€ 37,91 €18,95
-50% korting
Snelle levering
SKU: DR.01.916.100
€ 37,91 €18,95
-50% korting
Snelle levering
SKU: DR.01.916.220
€ 41,90 €20,95
-50% korting
Snelle levering
SKU: DR.01.916.210
€ 41,90 €20,95
-50% korting
Snelle levering
SKU: DR.01.916.200
€ 41,90 €20,95

Drainage hulpstukken: kruisstuk verlopend 

Het drainage PP kruisstuk verlopend is onmisbaar voor een professionele aansluiting van uw drainagebuizen. Deze drainage hulpstukken zijn voorzien van 4 klikaansluitingen (2x Ø 100mm en 2x Ø 60mm) die allemaal 90 graden uit elkaar staan. De drainagebuis kan eenvoudig in het kruisstuk worden geschoven. Het kruisstuk klikt dan vast achter de ribbels van de drainagebuis.

Zo bent u er van verzekerd dat drainagebuizen ten alle tijden goed aan elkaar gekoppeld zitten.

Het kruisstuk is gemaakt van PP materiaal wat voor een nog duurzamer drainagesysteem zorgt. PP heeft een zeer lange levensduur en is niet broosgevoelig (zoals de PVC uitvoeringen).

Naast de kruisstukken verlopend, hebben wij ook nog de standaard kruisstukken (4 gelijke aansluitingen) en t-stukken 45 graden en 90 graden in ons assortiment.

Drainage hulpstukken

Drainage aanleggen wordt toegepast wanneer er problemen ontstaan met het grondwaterniveau. Deze problemen kunnen zich uiten op industrie- en bouwterreinen. Ook rond uw woning kan drainage aanleggen een uitkomst zijn om het waterpeil in de bodem op peil te houden. Op deze manier wordt de wateroverlast voorkomen. Goede drainage hulpstukken zijn essentieel om een goed werkend drainagesysteem te creëren. Aftakking worden gecreëerd met de t-stukken. Om de drainagebuis op een verschillende maat aan te sluiten kunt u gebruik maken van de verschillende verloopstukken. Ook een verloop naar een PVC rioolbuis is mogelijk. De eindkap zorgt voor een solide, betrouwbare afsluiting van uw buis.

Om het water af te voeren naar een maakt u gebruik van de eindbuizen. Zo kunt u eenvoudig het overtollige water laten aflopen in een sloot of andere afwateringsplek. De hulpstukken op onze website zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect passend op onze drainagebuizen. Ook een drainageput behoort tot het assortiment. Hiermee vangt u het water op en kunt u eenvoudig de buizen doorspuiten in geval van een verstopping. Alles is leverbaar vanuit eigen voorraad en kan dus zeer snel worden geleverd. Van klikmof en kruisstuk tot eindbuis: alle soorten hulpstukken kunt u bij ons vinden!

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x