Drainage PVC taludgoot voor een bescherming van uw eindbuis

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: DR.01.922.100
€6,74
Snelle levering
SKU: DR.01.922.102
€7,27
Snelle levering
SKU: DR.01.922.106
€7,97
Snelle levering
SKU: DR.01.922.108
€8,37
Snelle levering
SKU: DR.01.922.110
€11,46
Snelle levering
SKU: DR.01.922.112
€20,94

Een drainage PVC taludgoot mag niet ontbreken wanneer u het overtollige (regen)water afvoert op de sloot of greppel door middel van een eindbuis. De eenvoudige montage maakt de taludgoot zeer gebruiksvriendelijk. U plaatst de eindbuis gemakkelijk in de opening van de goot en legt deze op de wand van de betreffende sloot of greppel. Hiermee voorkomt u dat het water de zachte, ingezakte slootwand. De standaard lengte van de goot betreft 100 CM.

De goot is leverbaar in de volgende diameters:

  • Ø50
  • Ø60
  • Ø65
  • Ø80
  • Ø100
  • Ø125

Staat uw maat er niet bij? Neem dan gerust contact op via de live-chat, telefoon of email.

Drainage hulpstukken

Drainage aanleggen wordt toegepast wanneer er problemen ontstaan met het grondwaterniveau. Deze problemen kunnen zich uiten op industrie- en bouwterreinen. Ook rond uw woning kan drainage aanleggen een uitkomst zijn om het waterpeil in de bodem op peil te houden. Op deze manier wordt de wateroverlast voorkomen. Goede drainage hulpstukken zijn essentieel om een goed werkend drainagesysteem te creëren. Aftakking worden gecreëerd met de t-stukken. Om de drainagebuis op een verschillende maat aan te sluiten kunt u gebruik maken van de verschillende verloopstukken. Ook een verloop naar een PVC rioolbuis is mogelijk. De eindkap zorgt voor een solide, betrouwbare afsluiting van uw buis.

Om het water af te voeren naar een maakt u gebruik van de eindbuizen. Zo kunt u eenvoudig het overtollige water laten aflopen in een sloot of andere afwateringsplek. De hulpstukken op onze website zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect passend op onze drainagebuizen. Ook een drainageput behoort tot het assortiment. Hiermee vangt u het water op en kunt u eenvoudig de buizen doorspuiten in geval van een verstopping. Alles is leverbaar vanuit eigen voorraad en kan dus zeer snel worden geleverd. Van klikmof en kruisstuk tot eindbuis: alle soorten hulpstukken kunt u bij ons vinden!

 

 

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x