Plasson elektrolas hulpstukken

Plasson elektrolas hulpstukken

Met de Plasson elektrolas hulpstukken zorgt u voor een stevige, niet-demonteerbare & lucht- waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen. Deze techniek wordt al vele jaren gebruikt bij de aanleg van gas- en waterleidingen. Een elektrolasverbinding is eenvoudig uit te voeren. De lasprocedure gebeurt bijna geheel automatisch en zorgt voor een kwalitatief goede en betrouwbare lasverbinding.

Door middel van elektrolassen worden weerstandsdraden aan de binnenzijde van de hulpstukken onder hoge temperatuur gezet, waardoor hulpstukken en buizen/leidingen aan elkaar versmolten raken. Door de opgevoerde druk worden beide componenten tevens met grote kracht tegen elkaar aan gedrukt. Dit zorgt niet alleen voor een dichte maar ook stevige verbinding.

Hulpstukken zijn beschikbaar in alle gangbare vormen en maten. Zo zijn er T-stukken, knieën, moffen en eindkappen beschikbaar. Hiermee creëert u op iedere gewenste manier een snelle, stevige en waterdichte verbinding.

Irritech heeft een ruim assortiment Plasson elektrolas hulpstukken. Wij staan garant voor een snelle levering. Indien u op zoek bent naar een model welke niet aanwezig is op onze website, kunt u ons altijd raadplegen. Wij helpen u graag verder.


  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x