Plasson elektrolas mof

Sorteer op:

Plasson elektrolas mof 16 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€9,61
Plasson elektrolas mof 25 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€9,61
Plasson elektrolas mof 20 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€9,61
Plasson elektrolas mof 32 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€9,85
Plasson elektrolas mof 40 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€12,09
Plasson elektrolas mof 50 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€13,53
Plasson elektrolas mof 63 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€16,76
Plasson elektrolas mof 75 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€22,11
Plasson elektrolas mof 90 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€26,09
Plasson elektrolas mof 110 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€36,15
Plasson elektrolas mof 125 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€51,61
Plasson elektrolas mof 160 mm voor een stevige & waterdichte verbinding. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen.
€61,06

Plasson elektrolas mof: voor een stevige & waterdichte verbinding

Met deze mof van Plasson maakt u een nette verbinding met behulp van elektrolassen. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen. Moffen zijn beschikbaar in uiteenlopende maten van 20 mm tot en met 710 mm. Plasson hulpstukken zijn allemaal gemaakt van PE (Polyethyleen).

Irritech heeft een ruim assortiment Plasson elektrolas hulpstukken. Wij staan garant voor een snelle levering. Indien u op zoek bent naar een model welke niet aanwezig is op onze website, kunt u ons altijd raadplegen. Wij helpen u graag verder.


  • Gratis verzending vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage 150 meter rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x