POMPEN

Pompen:

Pompen worden voor veel doeleinden gebruikt, vaak zijn hiervoor specifieke soorten vereist. Bijvoorbeeld een drukverhogingspomp bij waterdruk problemen, een beregeningspomp voor irrigatiedoeleinden, een vijverpomp voor uw (koi)vijver, een waterfontein voor betere waterkwalitiet of onderwaterpomp voor uw waterbron.

Het selecteren van de juiste pomp is de sleutel tot een goed (energiezuinig) werkend pompsysteem.

Voor iedere situatie hebben wij wel een pomp in ons assortiment, wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste pomp.

Of u nu een centrifugaalpomp, bronpomp, circulatiepomp, hydroofoorpomp of industriële beluchter zoekt bij IrriTech vind u het allemaal. 

Pompen zijn te verkrijgen in 230V, 3x 230V en 400V. De 3x 230V en 400V pompen zijn ook uit te voeren met frequentiebesturing. Daarmee kunt u de capaciteit van de pomp vollledig regelen. De motor van de pomp gaat dan harder of zachter draaien naarmate er meer of minder water wordt afgenomen. Ook bij het inschakelen van de pomp gaat de motor eerst langzaam draaien en schakelt niet in 1 keer volledig in. Dit voorkomt drukgolven in het leidingssysteem van uw pompinstallatie en ook de levensduur van de pomp wordt met jaren verlengd. Ook het energieverbruik zal sterk teruglopen. In sommige gevallen wel met 50%.

Naast de frequentiebesturing hebben wij nog diverse soorten pompbeveiligingen en andere pompbesturingen. Een pompbeveiliging kan in veel gevallen voorkomen dat de motor van uw pomp schade oploopt bij onvoorziene calamiteiten.

Wij hebben alle gerenormeerde merken pompen in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld: Grundfos, DAB, Pedrollo, Duijvelaar, Franklin, Otterbine, AquaMaster, Oase, AquaForte en Blue Eco.

Wij kunnen de gehele pompenlijn van alle bovenstaande merken leveren, staat uw pomp er toch niet tussen, of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste pomp voor uw situatie.

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, daar helpen ze u verder met het maken van uw keuze uit ons ruime assortiment aan pompen. 

 

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x