DAB bronpomp

DAB Bronpomp


De DAB bronpomp is een zeer innovatie en ergonomische pomp. DAB heeft een ruim assortiment bronpompen van 3" tot 12" met een maximale capaciteit van 500m3/uur. De Micra 3" onderwaterpomp is de kleinste versie van DAB en heeft een diameter van slechts 74mm en een maximale capaciteit van 2,7m3/uur.

Van de 4" bronpompen heeft DAB compleet samengestelde pompsets gemaakt, de DAB S4 bronpomp kit 230V en de DAB S4 bronpomp kit 400V. DAB heeft deze 4" bronpompsets ook uitgevoerd met een Active Driver en een ESC+ systeem. Al deze sets zijn Plug and play klaar en voorzien van bronpomp, onderwaterkabel en de 230V met controlebox. Het complete assortiment van DAB bronpompen heeft ook 6", 8", 10" en 12" bronpompen met DOL of sterdriehoek schakeling.

Voor een optimale bescherming van de motor van de bronpomp adviseren wij om de bronpomp aan te sluiten op de ESC+ kastvan DAB. De ESC+ kast is op alle bronpompen (vanaf 4") van DAB aan te sluiten tot een maximaal motorvermogen van 11KW. Een DAB bronpomp staat voor kwaliteit en het bieden van optimale prestaties.

DAB bronpomp: innovatie en functionaliteit

DAB Water Technology staat al sinds 1975 wereldwijd bekend om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en innovatie inzake elektrische waterpompen. DAB ontwerpt en bouwt pompen vanuit haar eigen visie; inspelen op de stijgende en veranderende vraag uit de markt. Door de jaren heen is DAB Water Technology uitgegroeid tot één van de omvangrijkste productieorganisaties op het gebied van elektronische pompen en pompsystemen ter wereld en draagt evolutie, efficiency en flexibele service hoog in het vaandel. Niet voor niets is de DAB bronpomp een stukje techniek om trots op te zijn!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x