Franklin onderwatermotor | Bronpompen

FRANKLIN ONDERWATERMOTOR & BRONPOMPEN

De Franklin elektrische onderwatermotor is een van de meest verkochte onderwater motoren. Door jaren heen heeft Franklin bewezen een zeer betrouwbare motor te bouwen. Al sinds 1944 zijn ze continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van hun motorlijn.

De motoren zijn te verkrijgen in de maten 4'', 6'', 8'', 10'' en 12'' van 0,25KW tot 400KW. Of het nu voor industrieel of particulier gebruik is, het ruime assortiment biedt voor elke toepassing en brondiepte een passende oplossing.

Uitvoeringen Franklin onderwatermotor:

Franklin heeft een zeer uitgebreid assortiment, of u nu een 230V, 400V of 3x230V uitvoering zoekt, bij Franklin vind u het allemaal. De motoren zijn in zowel 50hz als 60hz leverbaar.

Frankin Electric is continu bezig om de huidige modellen te verbeteren en op zoek naar innovatieve oplossingen voor een nog betrouwbaarder product, die in alle situaties toe te passen zijn. Zo heeft franklin de afgelopen jaren een breed assortiment aan motoren ontwikkeld die te verkrijgen zijn als ingekapselde en herwikkelbare uitvoeren van 0,25kW tot 400KW. 

Naast de motoren heeft Franklin ook diverse pomp besturingen, motorbeveiligingen en booster sets in hun assortiment.

Ook op gebied van Solar / zonne-energie heeft Franklin diverse oplossingen en is het mogelijk om op een afgelegen locatie waar geen, of geen betrouwbare elektriciteitsvoorziening is. Toch een Franklin motor te gebruiken.

Frequentiegeregelde onderwatermotoren:

Alle motoren 3x230Volt & 400Volt zijn uit te voeren met een frequnetieregelaar, met deze regelaar is het mogelijk om het toerental van de motor (automatisch) te regelen. De motor gaat naarmate er meer/minder water wordt afgenomen harder of zachter draaien en bent u ten alle tijden verzekerd van een constante waterdruk / watervoorziening.

Voor meer informatie neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij kunnen het complete assortiment van de Franklin onderwatermotor leveren.

Franklin bronpompen:

Naast onderwatermotoren heeft Franklin ook een serie bronpompen uitgebracht onder de naam E-Tech. Deze hoog rendement bronpompen hebben een 6" motoraansluiting en zijn volledig in RVS 304 uitgevoerd.

  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x