Grundfos bronpomp

GRUNDFOS BRONPOMP

Grundfos heeft een ruim assortiment bronpompen. De kleinste versie is de  SQ(E) 3’’ bronpomp. Deze SQ(E) 3’’ bronpomp heeft een diameter van 74 mm en zeer hoge opvoerhoogte. Hiermee is hij uniek in zijn soort en toepasbaar voor kleine putten.

De SQ(E) is in vijf verschillende uitvoeringen te verkrijgen met een breed bereik, zodat er voor iedere situatie wel een uitvoering geschikt is. De SQ(E) 7 heeft zelfs een maximale capaciteit van 9,0 m3/uur. De lichtere versies hebben een maximale opvoerhoogte van wel 19 Bar.

Alle SQ en SQE pompen zijn voorzien van een droogloopbeveiliging en een soft start systeem wat bijdraagt aan een zeer duurzame onderwaterpomp.

Naast de SQ versie is er ook de SQE versie, dit is de frequentie gestuurde uitvoering van de SQ versie. Ook biedt Grundfos nog een zeer uitgebreid pakket aan SP bronpompen, de SP bronpompen zijn te verkrijgen vanaf 4’’ met een capaciteit van 2 t/m 280 m3/uur. De SP bronpompen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen zoals de SP-NE uitvoering. Deze NE uitvoering is bestand tegen het verpompen van chemische vervuiling en olie oplossingen in water.

Ook de SP pompen zijn frequentie uit te voeren middels een losse frequentieregelaar van bijvoorbeeld Danfoss of de CUE frequentieregelaar van Grundfos.

Voor de motorbeveiliging van alle brompompen adviseren wij om de MP 204 motorbeveiliging te gebruiken. Veel van de SP bronpompen zijn tevens te verkrijgen met een Tempcon beveiliging. Dit is een temperatuuromvormer die in de pomp gemonteerd wordt en middels de stroomkabel via de MP204 kan aangeven dat de pomp te warm wordt. 

Onverwoestbare, hoogwaardige bronpompen en onderwaterpompen

Een Grundfos bronpomp staat garant voor een soepele, ongeëvenaarde werking gecombineerd met solide, hoogwaardig materiaalgebruik. Grunfos ontwikkeld zijn producten altijd met het oog op een laag energieverbruik en de beste prestaties gedurende de levensduur. Hiermee staan deze pompen aan de top van de markt en dit wordt bevestigd door wereldwijde populariteit onder zowel particuliere als industriële gebruikers. Met een brede expertise binnen de  professionele watervoorziening heeft Grunfos altijd een stapje voor. Het bundelen van deze expertise zorgt voor duurzame producten van hoge kwaliteit. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een product waar u jaren lang plezier van heeft. 

Neem contact op met ons wanneer u wilt weten welke bronpomp het meest geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt uw advies op maat.   • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x