Pedrollo bronpomp | Pedrollo pompdelen

Pedrollo bronpomp

Een Pedrollo bronpomp kenmerkt zich door zijn optimale gebruiksgemak en eindeloze toepassingsmogelijkheden. Het merk Pedrollo bestaat sinds 1974 en heeft hierdoor ruime ervaring op het gebied van pompen. Pedrollo heeft een ruim assortiment 4’’ en 6’’ pompen. De 4SR en 6SR Pedrollo pompen zijn in een diverse uitvoeringen te verkrijgen met uiteenlopende capaciteiten en opvoerhoogtes. 

Pedrollo pomp combinatie met Franklin Motor

De Pedrollo bronpompen zijn ook te combineren met een Franklin motor voor een nog hogere kwaliteit pomp.De Pedrollo 4’’ bronpomp heeft een maximale capaciteit van 22,5 m3/uur en met een diameter van slechts 98mm is deze onderwaterpomp toe te passen in de meeste waterbronnen.Voor de meest gebruikte 4’’ bronpompen hebben wij een compleet Plug and Play setsamengesteld. Deze set is voorzien van pompdeel, motor, aansluitkast en onderwaterkabel.

Pedrollo bronpomp 6''

Voor een capaciteit van 22,5 tot 60,0 m3/uur zijn er in de 6’’ bronpomp diverse uitvoeringen te krijgen. De 6’’ bronpompen zijn voorzien van een Franklin motor.Voor een optimale bescherming van de motor adviseren wij om de bronpompen te voorzien van de Pedrollo aansluitkast. In deze aansluitkast zit een thermische beveiliging voor een optimale beveiliging van de motor en bij de 230V (QEM) aansluitkasten zit er ook een condensator in de kast. Het moge duidelijk zijn: voor een Pedrollo Pomp en Pedrollo pomp onderdelen ben je bij Irritech aan het juiste webadres!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x