DAB Euroinox centrifugaalpomp

Sorteer op:

-30% korting
Snelle levering
SKU: PO.01.104.102
€ 626,90 €439,00
-29% korting
Snelle levering
SKU: PO.01.104.100
€ 408,20 €289,00

Dab euroinox M zelfaanzuigende centrifugaalpomp

De Dab euroinox M zelfaanzuigende centrifugaalpomp is geschikt voor watertoevoer in installaties in woningen, kleine landbouw, bij het tuinieren en irrigatie doeleinden. De DAB euroinox M zelfaanzuigende centrifugaalpomp is zeer stil en voorzien van een gesloten luchtgekoelde asynchroonmotor. Hiermee is hij uitstekend geschikt om binnenshuis geplaatst te worden. Met een pomphuis van gietijzer is hij zeer solide gebouwd. Hij is zelfaanzuigend en kan tot 8m1 diep het water zelf aanzuigen, ook in aanwezigheid van luchtbellen.

De waaier, het leidapparaat, venturibuis en zandfilter zijn gemaakt van technopolymeer. Dit materiaal is stevig en bestand tegen zuur water, corrosie en ijzerhoudend water. De uitwendige asynchroonmotor is gekoeld. De verpompte vloeistof is schoon en bevat geen bijtende, schurende of vaste bestandsdelen. De verpompte vloeistof heeft een temperatuurbereik van -10°C tot +40°C. Hiermee is de Dab euroinox M zelfaanzuigende centrifugaalpomp uitstekend bestand tegen de temperaturen die de vier seizoenen te bieden hebben.

De Dab euroinox M zelfaanzuigende centrifugaalpomp is de 230 volt uitvoering. Er is ook een krachtigere 400 volt uitvoering te verkrijgen.

Dab zelfaanzuigende centrifugaalpomp: innovatie en functionaliteit

DAB Water Technology staat al sinds 1975 wereldwijd bekend om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en innovatie inzake elektrische waterpompen. DAB ontwerpt en bouwt pompen vanuit haar eigen visie; inspelen op de stijgende en veranderende vraag uit de markt. Door de jaren heen is DAB Water Technology uitgegroeid tot één van de omvangrijkste productieorganisaties op het gebied van elektronische pompen en pompsystemen ter wereld en draagt evolutie, efficiency en flexibele service hoog in het vaandel. Niet voor niets is de Dab euroinox M zelfaanzuigende centrifugaalpomp een stukje techniek om trots op te zijn!

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x