Pedrollo centrifugaalpomp zelfaanzuigend

Zelfaanzuigende centrifugaalpomp Pedrollo

De zelfaanzuigende centrifugaalpomp van Pedrollo is zeer geschikt om op grote diepte water aan te zuigen. De Pedrollo centrifugaalpomp heeft een zelfaanzuigende capaciteit van maximaal 9 meter diep en dat maakt deze pomp ideaal om aan te sluiten op een waterbron voor uw tuinberegening of hydrofoorinstallatie. De JSW serie is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals; RVS AISI 430F pomp as, messing waaier (JSW2 heeft RVS AISI 304 waaier), keramisch graniet - NBR mechanical seal. Kortom deze pomp behoort zeker tot het professionele segment zelfaanzuigende pompen.

Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpomp: vele toepassingen

De Pedrollo zelfaanzuigende pomp kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk hierbij aan toepassing zoals: hydrofoorpomp, beregeningspomp, voedingspomp en circulatiepomp. De pomp is compact, redelijk voordelig en is zelfs geschikt voor licht vervuilde vloeistoffen. Populaire modellen zoals de Pedrollo jswm 10m, Pedrollo jsw 3al, Pedrollo jswm 15m en Pedrollo jswm 3cm zijn uiteraard te vinden in ons brede assortiment!

Pedrollo pompen: kwaliteit waar uw water sneller van gaat stromen!

Pedrollo Spa is opgericht in 1974 . Het is marktleider in de levering watersector wereldwijd. De combinatie van kwaliteit, technische innovatie en waar voor uw geld zorgt ervoor dat Pedrollo pompen de leverancier is voor de elektronische pompmarkt. Pedrollo is de grote vernieuwer in zijn gebied als gevolg van de enorme voortdurende toewijding aan onderzoek en ontwikkeling. De unieke functies die zijn ontworpen in elk model zijn gebaseerd op de overweldigende passie voor uitmuntendheid in de mechanische en elektrische efficiëntie. Het is een bedrijf dat zich daardoor onderscheidt van andere fabrikanten. De 60.000 vierkante meter tellende fabriek in de buurt van Verona, Italië , is voorzien van state of the art productie-technologie en Quality Assurance systemen die garanderen dat elke geproduceerde eenheid is precies zoals per specificatie. Zo weet u dat uw pedrollo centrifugaalpomp uit goede handen komen!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x