Circulatiepomp

Sorteer op:

De DAB Evosta 40-70/180 circulatiepomp is een energiezuinige frequentiegeregelde CV circulatiepomp, besparing tot 70%. DAB Evosta 40-70/180 inbouwmaat: 180mm.
€245,63 €149,10
De DAB Evosta 40-70/130 circulatiepomp is een energiezuinige frequentiegeregelde CV circulatiepomp, besparing tot 70%. DAB Evosta 40-70/130 inbouwmaat: 130mm.
€245,63 €149,10
Sale
De Grundfos Alpha2 is een zeer energiezuinige circulatiepomp voor centrale verwarmingstoepassingen zoals in een cv-ketel of vloerverwarmingsunit.
€418,66 €375,00
De DAB Evosta 40-70/130 ½’’ is een energiezuinige frequentiegeregelde CV circulatiepomp, besparing tot 70%. DAB Evosta 40-70/130 ½’’ inbouwmaat: 130mm.
€245,63 €149,10

Circulatiepomp

De circulatiepomp wordt ook  wel de CV-pomp  genoemd. Het verschil tussen de verschillende pompen zijn de toepassingen. Deze zogenaamde CV-pomp zorgt ervoor dat verwarmingssystemen worden voorzien van warm water. Daarom is deze pomp te vinden in iedere woning of bedrijfspand waar een radiator of vloerverwarming aanwezig is. Bij meerdere radiatoren zijn er ook meerdere circulatiepompen nodig. Ditzelfde geldt voor grotere woningen of bedrijfspanden.

Zonder circulatiepomp heeft u niks aan uw CV. Het is het zijn kloppende hart. Mocht er wat misgaan met de CV of vloerverwarming, dan is het vervangen van de circulatiepomp vaak de juiste oplossing. In ons assortiment zijn verschillende pompen te vinden die elke CV pomp kan vervangen. Waaronder de populaire DAB Evosta pompen.

DAB Evosta circulatiepomp: passend voor elke CV

De DAB Evosta circulatiepomp is een nieuwe generatie frequentiegeregelde CV-pomp, die voldoet aan de ERP-richtlijn. De permanente magneetmotor is zeer efficiënt, de energiebesparing kan oplopen tot 70% ten opzichte van een conventionele driestandenpomp. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde frequentieregelaar die ervoor zorgt dat het vermogen afneemt als het verwarmingssysteem niet wordt gebruikt.

De DAB Evosta is geschikt om oude circulatiepompen te vervangen aangezien de maten exact overeenkomen. De pomp is in te stellen op twee verschillende werkingsprincipes, de proportionele drukmodes (keuze uit 6 curves) of de constante snelheid (keuze uit 3 curves).Deze pomp is geschikt voor de circulatie van water in centrale verwarmingsinstallaties, vloerverwarming installaties of koelsystemen. De waterleiding wordt automatisch ontlucht. De DAB Evosta pomp levert u voordeel op voordeel!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x