DAB dompelpomp

DAB Dompelpomp: kwaliteit en innovatie gaan hand in hand

Een DAB dompelpomp beschikt over een hoogwaardige techniek waarmee hij zijn taken moeiteloos uitvoert. Niet voor niets zijn de DAB pompen één van de beste die er op de markt zijn. Door de constante drang naar vernieuwing en verbetering staan ze al jaren aan de top. Een gedachtegang waar wij ons wel in kunnen vinden. We bieden de pompen van DAB dan ook graag aan. Gewoon omdat ze zo goed zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor de dompelpompen.

Voor elke pompklus de juiste DAB dompelpomp

De DAB dompelpomp komt in vele varianten. Voor elke pompklus heeft DAB een specifieke pomp. Voor het verpompen van zout water is de DAB Nova Salt uitstekend geschikt door zijn volledige corrosiebestendigheid. De DAB Nova modellen hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt de pomp ook inzetten als vlakzuiger? De DAB Nova UP modellen zijn voorzien van vele innovatieve technieken en worden probleemloos ingezet als vlakzuiger. Bij het vuilere (riool)water biedt DAB de DAB Feka vuilwater dompelpomp aan.

Voor de zware, professionele pompklussen staan de Feka VS dompelpompen klaar om te helpen. Deze onverwoestbare pompen zijn een toonbeeld voor de bouwkwaliteit die DAB biedt. De grote diversiteit in het assortiment van DAB zorgt dat er voor iedereen een geschikte pomp te vinden is. Wanneer u niet zeker weet of de pomp geschikt is voor uw pompklus staan wij klaar voor advies!

DAB geschiedenis

DAB Water Technology staat al sinds 1975 wereldwijd bekend om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en innovatie inzake elektrische waterpompen. DAB ontwerpt en bouwt pompen vanuit haar eigen visie; inspelen op de stijgende en veranderende vraag uit de markt. Door de jaren heen is DAB Water Technology uitgegroeid tot één van de omvangrijkste productieorganisaties op het gebied van elektronische pompen en pompsystemen ter wereld en draagt evolutie, efficiency en flexibele service hoog in het vaandel. Daarom is een DAB dompelpomp een stuk techniek om trots op te zijn!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x