DAB Feka VS vuilwater dompelpomp

Sorteer op:

-24% korting
De DAB Feka VS 550 M-NA vuilwater dompelpomp is een solide, krachtige dompelpomp die ontworpen is voor het verpompen van vuilwater met grote vaste delen.
€ 629,20 €478,00
-32% korting
De DAB Feka VS 550 M-A vuilwaterpomp is een uiterst solide dompelpomp speciaal ontworpen voor het verpompen van vuilwater en rioolwater met zeer grote vaste delen.
€ 657,03 €448,00
-20% korting
De DAB Feka VS 750 M-NA vuilwater dompelpomp is een uiterst solide dompelpomp ontworpen voor het verpompen van vuilwater en rioolwater met grote vaste delen.
€ 746,57 €598,00
-19% korting
De DAB Feka VS 750 M-A vuilwater dompelpomp is een zeer solide dompelpomp ontworpen voor het verpompen van vuilwater en rioolwater met grote vaste delen.
€ 779,24 €628,00
-24% korting
De DAB Feka VS 1000 M-A vuilwater dompelpomp is een uiterst solide dompelpomp ontworpen voor het verpompen van vuilwater en rioolwater met grote vaste delen.
€ 952,27 €728,00
-24% korting
De DAB Feka VS 1000 M-NA vuilwater dompelpomp is een uiterst solide dompelpomp ontworpen voor het verpompen van vuilwater en rioolwater met grote vaste delen.
€ 913,55 €698,00
-23% korting
De DAB Feka VS 1200 M-NA vuilwater dompelpomp is een uiterst solide dompelpomp ontworpen voor het verpompen van vuilwater en rioolwater met grote vaste delen.
€ 1.032,13 €798,00
-25% korting
De DAB Feka VS 1200 M-A vuilwater dompelpomp is een uiterst solide dompelpomp ontworpen voor het verpompen van vuilwater en rioolwater met grote vaste delen..
€ 1.070,85 €798,00

DAB Feka VS vuilwater dompelpomp: een dompelpomp gemaakt voor de vuilste, zwaarste pompklussen

De DAB Feka VS vuilwater dompelpomp is een uiterst solide dompelpomp die speciaal ontworpen is voor het verpompen van vuilwater, rioolwater en slootwater met zeer grote vaste delen. Hij is ontzettend stevig gebouwd en blijft zelfs tijdens de meest zware pompklussen zijn werk doen. Dit is allemaal mogelijk dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en de hoge bouwkwaliteit die we van DAB gewend zijn. 

DAB Feka VS vuilwater dompelpomp: hoogwaardige materialen

De DAB Feka VS vuilwater dompelpompen hebben een extreem grote doorlaat van 50 MM. Een unieke specificatie die bewijst dat het deze dompelpomp geschikt is voor het zeer zware pompwerk. De pompen zijn de vervangers van de Feka 700 en 800-serie. De pompen zijn geheel vervaardigd uit RVS AISI 304 en voorzien van een speciaal ontworpen vortex waaier van gegoten RVS. Dankzij het eenvoudig te demonteren kopstuk en pomplichaam is onderhoud en reparatie zeer eenvoudig en tijdbesparend uit te voeren. De pompen worden standaard geleverd met 10 meter kabel (H07 RN-F) met stekker voor eenfase uitvoering.

Uitvoeringen

De pomp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De M-NA-modellen zijn handgeschakeld en uitgerust zonder vlotter, zodat je de pomp ook gemakkelijk in zeer kleine ruimtes plaatst. De  M-A-modellen beschikken over een vlotter die bij een bepaalde hoeveelheid water de dompelpomp automatisch inschakelen. De T-NA is de 400V-uitvoering.  

Op het gebied van capaciteit is er de keuze uit 4 modellen:

Dompelpompen: toepassingen

De dompelpomp wordt vaak toegepast voor het leegpompen van kelders, bouwputten, drainage, riool(pers)putten, afvalwater of overig industrieel gebruik. Ze zijn er van klein tot groot en voor toepassing bij zout-, schoonwater, vuilwater, drainage en industriële toepassing. De pomp dient geen verdere installatie en is zeer gebruiksvriendelijk. Sommige zijn uitgerust met een vlotter. Deze zorgt ervoor dat de pomp automatisch functioneert. Zo schakelt hij in wanneer er teveel water in een ruimte is. Wanneer het gewenste waterniveau bereikt is, schakelt de pomp uit

  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x