DAB Nova dompelpomp

Sorteer op:

-13% korting
De DAB Nova 180 M-A dompelpomp is een veelzijdige pomp met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ons ruime assortiment DAB dompelpompen!
€ 189,97 €165,25
-7% korting
De DAB Nova 180 M-NA dompelpomp is een veelzijdige pomp met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ons ruime assortiment DAB dompelpompen!
€ 181,50 €169,50
-6% korting
De DAB Nova 200 M-NA dompelpomp is een veelzijdige pomp met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ons ruime assortiment DAB dompelpompen!
€ 217,80 €205,00
-30% korting
De DAB Nova 300 M-A dompelpomp is een veelzijdige pomp met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ons ruime assortiment DAB dompelpompen!
€ 211,00 €148,00
-25% korting
De DAB Nova 600 M-A dompelpomp is een veelzijdige pomp met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ons ruime assortiment DAB dompelpompen!
€ 340,01 €255,00
-24% korting
De DAB Nova 600 M-NA dompelpomp is een veelzijdige pomp met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ons ruime assortiment DAB dompelpompen!
€ 350,90 €265,00
-14% korting
De DAB Nova 600 T-NA dompelpomp is een veelzijdige pomp met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ons ruime assortiment DAB dompelpompen!
€ 378,73 €326,50

DAB Nova dompelpomp

De DAB Nova dompelpomp is een veelzijdige pomp met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Van het aanvoeren van water voor uw tuin tot het droogleggen van uw ondergelopen kelder. Ook het droogleggen van uw zwembad of reservoir doet hij met gemak. Deze dompelpomp voelt zich thuis bij verschillende pompklussen.

Hij heeft een pomphuis, waaier, kopstuk en pomprooster van het duurzame technopolymeer. De motor, rotoras en schroeven zijn gemaakt van roestvaststaal. Zijn asynchroonmotor is geschikt voor onderdompeling met continu werking. De sator zit in een volledig hermetisch afgesloten omhulsel van roestvaststaal. De motoras is gemaakt van roestvast 316-staal. Een goede corrosiebestendige staalsoort. De rotor is gemonteerd tussen overgedimensioneerde zelfsmerende kogellagers voor een zo soepel en geruisloos mogelijk werking. Hij beschikt over een ingebouwde thermische beveiliging van bimetaal. 

DAB Nova uitvoeringen

De DAB Nova is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De MNA-modellen zijn handgeschakeld en uitgerust zonder vlotter, zodat de pomp ook gemakkelijk in zeer kleine ruimtes plaatst. De M-A modellen beschikken over een vlotter die bij een bepaalde hoeveelheid water de dompelpomp automatisch inschakelen.

Dompelpomp: toepassingen

De dompelpomp wordt vaak toegepast voor het leegpompen van kelders, bouwputten, drainage, riool(pers)putten, afvalwater of overig industrieel gebruik. Ze zijn er van klein tot groot en voor toepassing bij zout-, schoonwater, vuilwater, drainage en industriële toepassing. De pomp dient geen verdere installatie en is zeer gebruiksvriendelijk. Sommige zijn uitgerust met een vlotter. Deze zorgt ervoor dat de pomp automatisch functioneert. Zo schakelt hij in wanneer er teveel water in een ruimte is. Wanneer het gewenste waterniveau bereikt is, schakelt de pomp uit

  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x