DAB Verty Nova dompelpomp

Sorteer op:

-5% korting
Snelle levering
SKU: PO.08.109.102
€ 284,70 €271,04
-30% korting
Snelle levering
SKU: PO.08.109.100
€ 227,14 €159,00

DAB Verty Nova dompelpompen: een pomp gemaakt voor zuiver water

De DAB Verty Nova dompelpomp is een compacte, innovatieve pomp die speciaal ontworpen is voor het verpompen van zuiver water in zeer kleine putjes (20x20). Hij heeft een doorlaat voor vaste bestandsdelen van 5 mm.  Hij is voorzien van enkele slimme technieken.

DAB Verty Nova dompelpomp: innovatieve technieken

De DAB Verty Nova dompelpompen zijn voorzien van een ingebouwde vlotterschakelaar. Deze zorgt ervoor dat de pomp aansluit bij een bepaalde laag water. De gebruikte materialen zijn corrosie en roestbestendig. Hij heeft een laag aanzuigvlak vanaf 10 mm. Een eenvoudige toegang tot ingebouwde vlotterschakelaar zorgt voor een gemakkelijke reiniging. Hij beschikt over een ingebouwdethermische beveiliging. De motor wordt uitstekend gekoeld, zelfs bij gedeeltelijke onderdompeling. Door middel van een start-stopschakelaar is zowel een manuele als automatisch werking mogelijk. Deze compacte krachtpatser wordt geleverd met kabel en stekker, terugslagklep en persnippel met diverse aansluitmogelijkheden.  

Dompelpompen: toepassingen

De dompelpomp wordt vaak toegepast voor het leegpompen van kelders, bouwputten, drainage, riool(pers)putten, afvalwater of overig industrieel gebruik. Ze zijn er van klein tot groot en voor toepassing bij zout-, schoonwater, vuilwater, drainage en industriële toepassing. De pomp dient geen verdere installatie en is zeer gebruiksvriendelijk. Sommige zijn uitgerust met een vlotter. Deze zorgt ervoor dat de pomp automatisch functioneert. Zo schakelt hij in wanneer er teveel water in een ruimte is. Wanneer het gewenste waterniveau bereikt is, schakelt de pomp uit

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x