Grundfos dompelpomp

Grundfos dompelpomp: de crème de la crème op het gebied van dompelpompen

De Grundfos dompelpomp staat eenzaam aan de top wanneer het gaat om kwaliteit, functionaliteit en afwerking. De pompen zijn het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van het maken van hoogwaardige dompelpompen die zonder twijfel tot de beste ter wereld behoren. Voor elke pompklus biedt Grundfos de juiste pomp aan. Van een Unilift CC kelderpomp tot een Unilift AP50B vuilwater pomp: elke Grundfos dompelpomp is gemaakt om de klus zo efficiënt en duurzaam mogelijk te klaren. Alle pompen zijn eenvoudig te installeren en hebben een ergonomische bediening. Dankzij de strikte kwaliteitseisen die Grundfus hanteert bent u gegarandeerd van een hoogwaardige pomp die altijd zijn taak uitvoert.

Grundfos Unilift serie

De Grundfos Unilift serie bestaat uit verzameling veelzijdige dompelpompen voor alle pompklussen rondom uw woning en bedrijfspand. Afhankelijk van het type water en de grootte van de bestandsdelen die verpompt moeten worden zijn er verschillende uitvoeringen leverbaar.

De Unilift CC modellen zijn geschikt voor schoon, niet agressief water en licht vervuild afvalwater. Deze modellen kunnen zowel mobiel als in een vaste installatie worden gebruikt. De Grundfos KP dompelpomp is een lichtgewicht pomp die over een volledig RVS oppervlak beschikt. Hiermee is hij zeer robuust, solide en betrouwbaar. Klaar om u jarenlang plezier te bezorgen. Een populaire uitvoering is de Grundfos KP 150 dompelpomp. Deze pomp biedt de kwaliteit die u van Grundfos gewend bent voor een zeer aangename prijs.

De Grundfos Unilift AP dompelpomp is een grotere versie van de KP-pomp. Deze pompen zijn geschikt voor de zware pompklussen waarbij water wordt verpompt met vaste bestandsdelen tot een diameter van maar liefst 50 mm. Ook deze pomp is voorzien van RVS en is hiermee uiterst betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk.

Dankzij het hoogwaardige materiaalgebruik en de ongekende bouwkwaliteit koopt u de Grundfos dompelpomp voor het leven!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x