Pedrollo dompelpomp

Pedrollo dompelpomp

Een Pedrollo dompelpomp staat garant voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het leegpompen van ondergelopen kelders tot bouwputten: met de Pedrollo pomp maakt u de juiste keuze. Door de toepassing van innovatieve technieken en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt Pedrollo al jarenlang topkwaliteit dompelpompen. Een breed assortiment biedt de juiste pomp voor elke toepassing.

Pedrollo dompelpomp: voor elke toepassing de juiste oplossing

Voor het verpompen van schoon of vuil water biedt Pedrollo de juiste pomp aan. De Pedrollo Top Floor pomp is ideaal  voor het verpompen van water uit ondergelopen kelders. De Pedrollo Top-serie dompelpompen zijn uitgevoerd met automatische vlotterdrijfschakelaar die geschikt is voor licht verontreinigd water. Ook bevat deze serie pompen die ideaal zijn voor agressieve vloeistoffen waaronder zeewater. De Pedrollo Top-vortex pomp heeft een teruggetrokken waaier waarmee hij geschikt is voor vervuild water. Zelfs bouwputten worden hiermee zonder problemen leeggepompt.

Pedrollo dompelpompen: kwaliteit waar uw water sneller van gaat stromen!

Pedrollo Spa is opgericht in 1974. Het is marktleider in de levering watersector wereldwijd. De combinatie van kwaliteit, technische innovatie en waar voor uw geld zorgt ervoor dat Pedrollo pompen de leverancier is voor de elektronische pompmarkt. Pedrollo is de grote vernieuwer in zijn gebied als gevolg van de enorme voortdurende toewijding aan onderzoek en ontwikkeling. De unieke functies die zijn ontworpen in elk model zijn gebaseerd op de overweldigende passie voor uitmuntendheid in de mechanische en elektrische efficiëntie. Het is een bedrijf dat zich daardoor onderscheidt van andere fabrikanten. De 60.000 vierkante meter tellende fabriek in de buurt van Verona, Italië , is voorzien van state of the art productie-technologie en Quality Assurance systemen die garanderen dat elke geproduceerde eenheid is precies zoals per specificatie. Zo weet u dat uw pedrollo dompelpomp uit goede handen komen!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x