Pedrollo ZD / ZX / DM 10 dompelpomp met vlotter

Sorteer op:

-16% korting
De Pedrollo DM 10 is een krachtige dompelpomp voorzien van een vlotter. Hij verpompt lichtvervuild water met bestandsdelen tot 10 mm doorsnede.
€ 429,00 €359,00
-20% korting
De Pedrollo ZX m 1 A/40 vuilwater dompelpomp met vlotter is geschikt voor het verpompen van water met vaste bestandsdelen tot 40 mm!
€ 410,00 €329,00
-20% korting
De Pedrollo ZD m 1 A-E dompelpomp met vlotter is geschikt voor het verpompen van water met vaste bestandsdelen tot 10 mm. Bekijk ons ruime Pedrollo assortiment!
€ 410,00 €329,00

Pedrollo ZD / ZX/ DM 10 dompelpomp

De Pedrollo ZD, ZX en DM10 zijn zeer duurzame, solide dompelpompen voorzien van een vlotter. De Pedrollo ZX is uitermate geschikt voor het verpompen van water met grote vaste bestandsdelen. Deze pomp kan water met vaste bestandsdelen tot een diameter van 40 mm verpompen. Dit maak hem ideaal voor het leegpompen van bouwputten en tanks. Deze robuuste dompelpomp is onmisbaar tijdens de zware pompklussen. 

De Pedrollo DM 10 en ZD verpompen water met vaste bestandsdelen tot 10 mm. Ze zijn hiermee doeltreffend bij veel huishoudelijke pompklussen waaronder de ondergelopen kelder of het leegpompen van een zwembad. Deze pompen onderscheiden zich door hun enorme betrouwbaarheid en hoogwaardig materiaalgebruik. Hiermee staan ze garant voor vele jaren trouwe dienst!

Dompelpomp met vlotter

De pompen worden geleverd met een automatische vlotterschakelaar. Deze schakelt de pomp automatisch in en uit bij een afgesteld niveau. U stelt deze af door de vlotterkabel in de uitsparing te plaatsen. Het ruime assortiment zorgt er voor iedere pompklus een geschikte pomp te vinden is. 

Pedrollo dompelpomp

Een Pedrollo dompelpomp staat garant voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het leegpompen van ondergelopen kelders tot bouwputten: met deze pomp maakt u de juiste keuze. Door de toepassing van innovatieve technieken en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt dit merk al jarenlang topkwaliteit dompelpompen. Een breed assortiment biedt de juiste dompelpomp voor elke toepassing.

  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x