Top selectie dompelpompen by IrriTech

Sorteer op:

-20% korting
De Pedrollo Top Floor 2 dompelpomp vlakzuiger is een gebruiksvriendelijke pomp. Hij is ideaal voor agressieve vloeistoffen waaronder zeewater!
€ 234,00 €187,00
-17% korting
De DAB Nova Up 300 M-A dompelpomp is een zeer veelzijdige, innovatieve pomp geschikt voor toepassing bij schoon, licht vervuild water.
€ 287,98 €238,00
De Grundfos KP 150 A1 dompelpomp is een indrukwekkend staaltje techniek met een sublieme afwerking en functionaliteit. ✔ Eigen voorraad ✔ 0341-266636
€319,95
De DAB Nova Salt M-A Dompelpomp is geschikt voor het verpompen van zout water. De DAB Nova Salt M-A Dompelpomp is opgebouwd uit corrosie bestendige materialen.
€255,31
-20% korting
De Pedrollo Top 2 LA dompelpomp met vlotter is een gebruiksvriendelijke pomp. Hij is ideaal voor agressieve vloeistoffen waaronder zeewater!
€ 299,00 €239,00
-22% korting
De Pedrollo Top Multi 2 dompelpomp met vlotter is een krachtige pomp. Met een maximale druk van 4,2 Bar pompt hij gemakkelijk vanuit dieper gelegen ruimtes!
€ 385,00 €299,00
-20% korting
De APP dompelpomp biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De brede range biedt een pomp voor elke toepassing! ✔Leverbaar als vuilwaterpomp ✔Eigen voorraad
€ 199,95 €159,95
De DAB Nova Up 180 M-NA dompelpomp is een zeer veelzijdige, innovatieve pomp geschikt voor toepassing bij schoon, licht vervuild water.
€ 232,32 €178,00
De DAB Feka 600 M-NA vuilwater dompelpomp is een solide, krachtige dompelpomp die ontworpen is voor het verpompen van vuilwater met grote vaste delen.
€309,00
-20% korting
De APP dompelpomp biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De brede range biedt een pomp voor elke toepassing! ✔Leverbaar als vuilwaterpomp ✔Eigen voorraad
€ 137,43 €109,95
-21% korting
De DAB Feka BVP 750 vuilwaterpomp (≤ 38mm) dompelpomp heeft een maximale capaciteit van 23.000 Liter/uur. De Feka BVP 750 is ook voorzien van een vlotterschakelaar.
€ 479,16 €378,00
-23% korting
De DAB Nova Up 300 M-AE vlakzuigende dompelpomp voor schoon & licht vervuild (≤ 10mm) water. De Nova Up 300 M-AE heeft een max. capaciteit van 9.000 Liter/uur.
€ 297,66 €228,50
-30% korting
De DAB Nova 300 M-A dompelpomp is een veelzijdige pomp met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ons ruime assortiment DAB dompelpompen!
€ 211,00 €148,00
-32% korting
De DAB Feka VS 550 M-A vuilwaterpomp is een uiterst solide dompelpomp speciaal ontworpen voor het verpompen van vuilwater en rioolwater met zeer grote vaste delen.
€ 657,03 €448,00
De Grundfos KP 150 AV1 dompelpomp is een indrukwekkend staaltje techniek met een sublieme afwerking en functionaliteit. ✔ Eigen voorraad ✔ 0341-266636
€329,00

Dompelpomp top-selectie

Het selecteren van de juiste dompelpomp kan lastig zijn. Er zijn verschillende versies leverbaar met elk hun specifieke eigenschappen. Gelukkig bieden de specialisten van IrriTech een selectie van de beste dompelpompen en vlakzuigers die op dit moment leverbaar zijn. Voor elk type toepassing staat in deze selectie een geschikte pomp. De specialisten hebben de pomp geselecteerd op basis van de volgende criteria:

  • Materiaalgebruik
  • Prestaties
  • Gebruiksgemak
  • Duurzaamheid

Alle varianten in deze top-selectie voldoen aan de hoge standaarden die hiervoor gesteld zijn. Hierdoor weet u zeker dat u altijd een hoogwaardige, duurzame pomp aanschaft die geschikt is voor de pompklus. 

DAB

Een DAB pomp beschikt over een hoogwaardige techniek waarmee hij zijn taken moeiteloos uitvoert. Niet voor niets zijn de DAB pompen één van de beste die er op de markt zijn. Door de constante drang naar vernieuwing en verbetering staan ze al jaren aan de top. Een gedachtegang waar wij ons wel in kunnen vinden. We bieden de pompen van DAB dan ook graag aan. Gewoon omdat ze zo goed zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor de dompelpompen.

Grundfos

De Grundfos staat eenzaam aan de top wanneer het gaat om kwaliteit, functionaliteit en afwerking. De pompen zijn het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van het maken van hoogwaardige dompelpompen die zonder twijfel tot de beste ter wereld behoren. Voor elke pompklus biedt Grundfos de juiste pomp aan. Van een Unilift CC kelderpomp tot een Unilift AP50B vuilwater pomp: elke Grundfos dompelpomp is gemaakt om de klus zo efficiënt en duurzaam mogelijk te klaren. Alle pompen zijn eenvoudig te installeren en hebben een ergonomische bediening. Dankzij de strikte kwaliteitseisen die Grundfus hanteert bent u gegarandeerd van een hoogwaardige pomp die altijd zijn taak uitvoert.

Pedrollo

Een Pedrollo staat garant voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het leegpompen van ondergelopen kelders tot bouwputten: met de Pedrollo pomp maakt u de juiste keuze. Door de toepassing van innovatieve technieken en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt Pedrollo al jarenlang topkwaliteit dompelpompen. Een breed assortiment biedt de juiste pomp voor elke toepassing.

APP

De APP dompelpomp combineert een betrouwbare werking met hoogwaardig materiaalgebruik. Het resultaat is een pomp die geschikt is voor permanente inbedrijfstelling. Ze zijn ideaal voor licht vervuild- en zuiver water. Standaard wordt er 10 meter rubberen HRNF-stroomkabel geleverd. De motor wordt continu gekoeld door het te verpompen medium waardoor de werkingstemperatuur van de motor sterk wordt gereduceerd.

  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x