Drukschakelaar

Drukschakelaar kopen        

Een drukschakelaar maakt het gebruiken van uw waterpomp vele malen eenvoudiger. Simpelweg vertaald verzorgt deze schakelaar voor een automatische in- en uitschakeling. Dit doet hij op basis van drukvraag. Wanneer een tappunt opent wordt er druk gevraagd. De schakelaar detecteert dit en zorgt met een signaal voor de inschakeling. Wanneer het tappunt sluit volgt een uitschakeling van de pomp.

De juiste drukschakelaar voor uw waterpomp

De keuze voor een drukschakelaar is afhankelijk van uw type waterpomp. De modellen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding zijn de Condor varianten. Deze zijn geschikt tot 5,5 KW en 16 BAR. Ook zijn deze leverbaar met droogloopbeveiliging. Hiermee bent u voorzien van een compleet systeem dat uw pomp bestuurt en beveiligd.

De Square modellen zijn ideaal voor de pompmodellen tot en met 2,2 KW. Vanaf €29 bent u al voorzien van een betrouwbare drukschakeling. Ook is dit model leverbaar met droogloopbeveiliging.

Het gerenommeerde DAB biedt de Control-D (1,5 KW) en de Mascontrol (2,2 KW). Beide modellen zijn voorzien van droogloopbeveiliging en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Verschil met frequentieregelaar

Bij het automatiseren van een waterpomp is in veel gevallen een drukschakelaar voldoende. Wilt u een stap verder en ook de toeren laten regelen? Dan kiest u een frequentieregelaar. Het verschil met een dat de frequentiesturing de pomp aanstuurt op basis van toeren. Dit zorgt voor een zeer rustig, zuinig motorgedrag dat tevens de levensduur verlengt. Hiermee is dit dus een investering die zich op termijn uitbetaald.

Wilt u weten welke drukschakelaar het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg direct advies via chat, telefoon of e-mail!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x