Drukverhogingspomp | IrriTech

Drukverhogingspomp

Een drukverhogingspomp is in veel situaties de perfecte oplossing voor waterdruk verhogen. Hij wordt ook wel een hydrofoorpomp genoemd. Bent u op zoek naar een drukverhogingspomp om de waterdruk van u douche te verbeteren, of om een compleet appartementencomplex te voorzien van een optimale waterdruk / watervoorziening? Wij hebben een ruim assortiment drukverhogingspompen.

Waterdruk verhogen? Kies uit ons assortiment drukverhogingspompen!

Met de Grundfos UPA 15-90N of Duijvelaar Home Unit Pro Plus is het vanaf 160mm inbouwbreedte al mogelijk en hebben de capaciteit om de waterdruk tot wel 1 bar verhogen bij een waterafname van 1000 Liter per uur. Toch iets meer capaciteit nodig? Tot een capaciteit van circa 4,0 m3/uur zijn de DAB Booster Silent en de DAB Aquajet zeer geschikt. Deze pompen zijn ook in een uitvoering te verkrijgen geschikt voor toepassing als drinkwatervoorziening.

De DAB Booster Silent 3M compleet is een Plug and Play set voorzien van een voordruksensor en voldoet aan alle eisen voor installatie op het vaste drinkwater leidingnet. Ook voor de grotere capaciteiten van wel 7,5 m3/uur of meer hebben wij een aantal standaard drukverhogingspompen, met diverse uitvoeringen die ook geschikt voor aansluiting op het vaste drinkwaternet. Deze pompset voldoen aan alle gestelde eisen en normen conform de Nederlandse wetgeving en zijn bijvoorbeeld voorzien van een voordruksensor die pomp automatisch onderbreekt als de voordruk van uw weatervoorziening onder de 0,5 bar daalt.

De DAB E.sybox, E.sybox mini en Grundfos CMBE zijn frequentie gestuurde drukverhogingspompen, die voor een constante waterdruk zorgen bij ieder wenselijk verbruik. Bij de DAB E.sybox is mogelijk om tot max. 4 stuks aan elkaar te koppelen voor een nog grotere capaciteit (tot max. 28m3/uur). Staat voor u het juiste systeem er niet tussen, neem gerust contact op met onze klantenservice. Voor iedere situatie hebben wij een passende drukverhogingspomp en hydrofoorpomp!


  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x