Oase fonteinpomp

Oase fonteinpomp

Oase heeft een ruim assortiment met meer dan 25 verschillende professionele modellen fonteinpompen. Zo vindt u altijd de juiste fonteinpomp die aansluit bij uw situatie. Oase fonteinpompen zijn te gebruiken als beeld- & kamerfonteinen, voor watervallen, bronstenen en grote kamerfonteinen.

Met de verschillende fonteinopzetstukken bepaalt u zelf het beeld van de fontein. Zo kunt u kiezen voor schuimbronnen, klokken of fonteinen met meerdere stralen en trappen.

Een fontein maakt van uw vijver of waterpartij niet alleen een mooi schouwspel, maar verrijkt daarnaast ook het water met zuurstof voor een optimale vijverconditie.

Oase Eco-modellen

Naast de standaard modellen van Oase heeft Oase ook de Eco-modellen. De Eco-modellen van Oase beschikken over een energiezuinige pomp met een uiterst krachtig en zuinig transportvermogen. Zo verbruiken deze pompen met gemak 25% minder energie ten opzichte van traditionele modellen.  

De Aquarius Eco Expert is de krachtpatser binnen de Eco-modellen. Kenmerkend door zijn robuste en duurzame RVS-behuizing voor stabiliteit en duurzaamheid. Met een capaciteit van maximaal 27900 liter per uur en een opvoerhoogte van 10 meter is dit de krachtigste pomp binnen de Eco-modellen. 

Oase staat naast kwaliteit ook voor innovatie. De op afstand bedienbare modellen zijn hier een goed voorbeeld van. Met gemak kunt u tot een afstand van 80 meter de fonteinpomp bedienen.

Tevens hebben wij een uitgebreid aanbod accessoires voor Oase fonteinpompen, waarmee u het product helemaal compleet maakt. 

Neem contact op wanneer u wilt weten welke pomp het meest geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies voor de juiste Oase fonteinpomp!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x