DAB hydrofoorpomp

Sorteer op:

De DAB E.sybox mini hydrofoorpomp is volledig frequentiegeregeld. De pomp is compact en fluisterstil: de ideale hydrofoorpomp voor slimme beregening!
€ 968,00 €699,00
De DAB E.sybox mini hydrofoorpomp is volledig frequentiegeregeld en geschikt voor drinkwater: de ideale hydrofoorpomp voor in huis!
€ 1.068,00 €799,00
De DAB E.sybox is het meest complete pompsysteem op de markt. Deze hydrofoorpomp zet de nieuwe standaard op het gebied van waterdruk verhogen!
€ 1.648,00 €1.149,00
De DAB E.sybox is het meest complete pompsysteem op de markt. Deze hydrofoorpomp zet de nieuwe standaard op het gebied van waterdruk verhogen!
€ 1.959,00 €1.399,00
De DAB E.sytwin is de opvolger van de DAB E.sydock. Een groot voordeel ten opzichte van zijn voorganger is de mogelijkheid om twee pompen aan te sluiten.
€740,00
-50% korting
De DAB E.sywall is onmisbaar voor een fraaie, solide bevestiging van uw DAB E.sybox aan een muur en wand. De set wordt compleet geleverd met montagemateriaal.
€ 139,95 €69,95
Aansluitset hydrofoorpomp (E.sybox & Scala2) voor een professionele aansluiting tussen uw drukverhogingspomp en waterleiding.
€199,00
De DAB E.sydock biedt vanwege zijn vier aansluitmogelijkheden een flexibelere, gemakkelijkere manier van aansluiten op uw huidige leiding!
€295,00
De DAB E.sytank is een tank speciaal geproduceerd voor integratie met de E.sybox en is geschikt voor toepassingen zoals zwembaden, tuinirrigatie en wasstraten.
€850,00
De DAB Aquajet 82 M is een hydrofoorpomp geschikt voor waterdruk verhogen van uw watervoorziening in en rondom uw woning en bedrijfspand!
€ 342,43 €215,00
-32% korting
De DAB Aquajet 92 M is een hydrofoorpomp geschikt voor waterdruk verhogen van uw watervoorziening in en rondom uw woning en bedrijfspand!
€ 442,86 €299,95
-30% korting
De DAB Aquajet 102 M is een hydrofoorpomp geschikt voor waterdruk verhogen van uw watervoorziening in en rondom uw woning en bedrijfspand!
€ 473,11 €329,00
-30% korting
De DAB Aquajet 132 M is een hydrofoorpomp geschikt voor waterdruk verhogen van uw watervoorziening in en rondom uw woning en bedrijfspand!
€ 481,58 €335,00
-24% korting
De DAB Aquajet 112 M is een hydrofoorpomp geschikt voor waterdruk verhogen van uw watervoorziening in en rondom uw woning en bedrijfspand!
€ 481,58 €365,00
-33% korting
De DAB Booster Silent hydrofoorpomp, is een 230V plug and play watergekoelde hydrofoorpomp met automatische start en stop functie en droogloopbeveiliging.
€ 642,51 €429,00
-34% korting
De DAB Divertron 1000 M is een kunststof automatische onderwaterhydrofoor met RVS delen geschikt voor het verpompen van schoon water.
€ 678,81 €448,00
-29% korting
De DAB Divertron X 1000 M is een kunststof automatische onderwaterhydrofoor met RVS delen geschikt voor het verpompen van schoon water.
€ 757,46 €538,00
-27% korting
De DAB Divertron 1200 M is een kunststof automatische onderwaterhydrofoor met RVS delen geschikt voor het verpompen van schoon water.
€ 755,04 €548,00
-30% korting
De DAB Divertron X 1200 M is een kunststof automatische onderwaterhydrofoor met RVS delen geschikt voor het verpompen van schoon water.
€ 814,33 €568,00
-36% korting
De DAB Divertron X 1200 M is een kunststof automatische onderwaterhydrofoor met RVS delen geschikt voor het verpompen van schoon water.
€ 960,74 €618,00
-32% korting
De DAB Booster Silent 3M compleet, is een 230V plug and play automatisch watergekoelde hydrofoorpomp die geschikt is voor o.a. drinkwaterinstallaties.
€ 1.101,10 €750,00

DAB hydrofoorpomp

Een DAB hydrofoorpomp staat voor innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak. Een hydrofoorpomp zorgt voor voldoende waterdruk, zodat u optimaal gebruik kan maken van uw sanitaire- en irrigatievoorzieningen. Dit doet hij door water aan te zuigen via de aanzuigsluiting en dit in een drukvat te pompen. Zodra deze vol is, schakelt de pomp uit. De hydrofoorpomp is aangesloten op een afvoerleiding die kan leiden naar meerdere tappunten in uw woning.

Wanneer één van de tappunten gebruikt wordt er water vanuit het drukvat verpompt. Gaat het om enkele liters water dan zal de pomp niet inschakelen. Op dat moment heeft het drukvat nog genoeg voorraad. Bij fors gebruik van het tappunt kan het zijn dat het drukvat leegraakt. De pomp zal hierdoor inschakelen om het vat weer bij te vullen. Zo bent u altijd verzekerd van voldoende waterdruk.

Waterdruk verhogen in huis

Hydrofoorpompen zijn de ideale oplossing bij waterdruk problemen in huis. Heeft u last van een lage waterdruk uit uw douchekop of kranen? De DAB E.sybox verhelpt deze problemen direct. U bent hierdoor voorzien van een constante waterdruk ongeacht hoeveel water er tegelijk afgenomen wordt. Dus ook wanneer er twee kranen en een douche gebruikt worden zal de waterdruk op het afgestemde niveau blijven. De DAB E.sybox is speciaal ontwikkeld voor gebruik in woningen. Dankzij zijn compacte formaat is de pomp gemakkelijk te plaatsen en tevens fluisterstil. Voor gebruik in woningen dient u te kiezen voor de E.sybox versie met voordrukbeveiliging. Dit is in Nederland verplicht wanneer de pomp wordt aangesloten op het waterleidingnet en voorkomt bij calamiteiten dat er water aangezogen wordt. 

DAB e.sybox mini

De meest populaire hydrofoorpomp van DAB is de E.sybox mini. Deze frequentiegestuurde pomp is zeer krachtig en doet zijn werk in stilte. Dankzij de frequentieregeling slaat de pomp alleen aan wanneer dat nodig is. Het resultaat is een pomp die 50% energiezuiniger werkt dan een niet-frequentiegestuurde pomp. Door zijn compacte formaat is hij vrijwel overal te plaatsen. Hij is zelfs uit te breiden tot een hydrofoorinstallatie van 4 stuks voor een nog grotere pompcapaciteit ( maximaal 28m3/uur). Wilt u de pomp graag laten installeren? Dat kunnen wij ook voor u regelen! 

DAB hydrofoorpomp modellen

DAB biedt verschillende modellen aan op het gebied van waterdruk verhogen. De DAB Aquajet is een pomp die een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Hij wordt kant en klaar geleverd, zodat hij direct gebruikt kan worden. Door zijn compacte formaat is deze pomp zeer geschikt voor kleinere ruimtes.

Wilt u een pomp die zijn werk in absolute stilte uitvoert? Dan is de DAB Booster Silent 3M uw pomp. Dankzij zijn watergekoelde motor produceert deze DAB hydrofoorpomp slechts 67 DB bij maximaal gebruik. Ter vergelijking: dat is hetzelfde aantal decibel dat een airconditioning produceert. 

De DAB Divertron is automatische onderwaterhydrofoorpomp die inschakelt wanneer de waterdruk zakt. Door deze pomp in een ondergrondse (regen)tank te plaatsen kunt u het regenwater opvangen en hergebruiken. 

Wanneer u kiest voor een DAB hydrofoorpomp, kiest u voor innovatieve kwaliteit!

  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x