Vijverfonteinen | Drijvende fonteinen | ruim assortiment

Vijverfonteinen en drijvende fonteinen: zowel decoratief als functioneel

Vijverfonteinen en drijvende fonteinen zorgen niet alleen voor een goede watercirculatie, algenbestrijding en beluchting. Vijverfonteinen en drijvende fonteinen zorgen ook voor verfraaiing en stankvrije waterpartijen en vijvers. Fonteinen hebben een dubbele functie, zowel esthetisch zeer mooi en het water weer gezond maken. Voor een optimale waterkwaliteit is een vijverfontein of drijvende fontein van essentieel belang

Of u nu een vijver heeft in uw achtertuin, een recreatie waterpartij of een beregeningsvijver op een golfbaan, wij hebben overal een passende oplossing voor.In ons assortiment hebben wij diverse professionele merken zoals Otterbine en AquaMaster. Deze merken hebben een grote diversiteit aan fonteinen en industriële beluchters van klein tot groot.

Drijvende fonteinen

De drijvende fonteinen hebben dezelfde dubbelrol als de vijverfonteinen. Ze maken prachtige watershows waarmee ze het water voorzien van zuurstof. Hierdoor krijgt u een gezonde, heldere vijver waar vissen zeer tevreden in kunnen leven. Ook slibvorming wordt bijna geheel voorkomen. Drijvende fonteinen zijn gemakkelijk te plaatsen, behoeven weinig onderhoud en zijn geschikt voor vijvers van klein tot groot!

De vijverfonteinen van Otterbine en beluchters zijn compleet kant en klare plug and play sets en eenvoudig te installeren. Deze vijverfonteinen zijn uitgerust met de krachtige en betrouwbare Franklin motoren.

AquaMaster heeft een breed scala aan verschillende fonteinpompen en beluchters, bij de fonteinpompen zijn er diverse sproeipatronen per fonteinpomp te selecteren en kunt u zelf samenstellen.

Voor iedere situatie hebben wij wel een passende oplossing.  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x