Master Series 1/2 - 10 PK

Sorteer op:

Aquamaster drijvende fontein Wide Geyser
€175,00
Aquamaster drijvende fontein verlichtingsset t.b.v. 7,5 + 10 PK fontein of beluchter
€2.100,00
Aquamaster Crown & Geyser. Deze nozzle combineert de Standard High Volume flow nozzle met de verticale Geyser waterkolom door het midden.
€335,00
Aquamaster drijvende fonteinen zorgen niet alleen voor een mooi waterspel, ze dragen ook zorg voor de waterkwaliteit door het water goed te beluchten.
€2.255,00
Aquamaster drijvende fontein verlichtingsset t.b.v. 1 - 5 PK fontein of beluchter
€1.425,00
Aquamaster Lakewood drijvende fontein
€55,00
Aquamaster Crystal Geyser nozzle geeft een zeer decoratieve kristalachtig sproeipatroon in een abstracte, drie-traps formatie.
€335,00
Aquamaster drijvende fontein verlichtingsset t.b.v. 1/2 PK fontein of beluchter
€995,00

Aquamaster master vijverfonteinen

Ontdek de kracht en schoonheid van de Masters serie van AquaMaster . Deze revolutionaire vijverfonteinen zijn verkrijgbaar in diverse sproeipatronen. Alle fonteinen uit de master-serie (met uitzondering van Captiva & Kiawah ) zijn uitwisselbaar en bieden u de mogelijkheid om de patronen te veranderen. (Flow straightener kan nodig zijn). Deze flexibiliteit geeft u de mogelijkheid om verblindende waterlandschappen creëren, terwijl de waterkwaliteit ook verbeterd wordt!

Aquamaster vijverfonteinen en drijvende fonteinen

De Aquamaster vijverfonteinen zijn kwalitatieve fonteinen met een focus op duurzaamheid. Aquamaster hecht veel waarde aan de ecologische bijdrage van de fonteinen en drijvende fonteinen. Het doel van Aquamaster is duidelijk: vijverfonteinen die de vijver esthetisch verfraaien en tegelijkertijd gezond maken. Een gezonde vijver kan gemakkelijk worden bereikt met een AquaMaster fontein.


 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x