Oase beluchters

Sorteer op:

De Oase Airflo drijvende beluchter 230V combineert de esthetische eigenschappen van een vijverfontein en de ecologische eigenschappen van een beluchter!
€3.690,00
De Oase Airflo drijvende beluchter 400V combineert de esthetische eigenschappen van een vijverfontein en de ecologische eigenschappen van een beluchter!
€5.990,00
De Oase AquaAir 250 is een zeer innovatieve en krachtige drijvende beluchter. Hij is onmisbaar voor de gezondheid van uw vijver!
€1.789,00
Uw Oase Airflo drijvende beluchter is niet compleet zonder deze fraaie verlichttingsset!
€1.195,00

Oase beluchters: voor zuurstof in de vijver

De beluchters van Oase zorgen voor de benodigde lucht in de vijver. Elk levend wezen heeft zuurstof nodig om te ademen, groeien en gezond te blijven. In een tuinvijver is zuurstof heel belangrijk, omdat zich hierin veel verschillende organismen op weinig ruimte kunnen bevinden. Vissen, planten en kleinere organismen verbruiken voornamelijk in de zomermaanden bijzonder veel zuurstof. De beluchters van Oase bieden hierbij de oplossing. Het assortiment bestaat uit vijverbeluchters die ten dele zelfs in de openlucht opgesteld kunnen worden. Ook hebben zij dubbelfuncties als zuurstofvoorziening en als filtermedium.

Oase vijverbeluchters: wanneer gezondheid van de vijver belangrijk is voor u

Bij een filtersysteem van een Oase vijverbeluchter profiteren micro-organismen in de filtermousses van extra zuurstof. Voornamelijk inde zomer kunnen dieren en planten weer eens goed ademen. Dit is zeer belangrijk voor zowel de gezondheid van uw vijver als de organismes. De vijverbeluchters van Oase zijn gemakkelijk te installeren en gaan door hun onopvallende uiterlijk niet ten koste van het fraaie vijverschouwspel. Kortom: een Oase belichter is onmisbaar voor de gezondheid van uw vijver!

  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x