Otterbine Beluchter

Naast drijvende fonteinen heeft Otterbine diverse soorten professionele industriële beluchters en mixers. Beluchters en mixers zijn van essentieel belang voor een goede waterkwaliteit.

Door het hele waterpakket van uw vijver, waterpartij, gracht, recreatieplas of beregeningsvijver in beweging te brengen creëert u een gezonde waterhuishouding. Naast het creëren van stroming is het toevoegen van extra zuurstof van groot belang.

Voor iedere situatie heeft Otterbine wel een passende beluchter of mixer.

Zelfs tot een diepte van 6 meter is voor deze professionele beluchters en mixers geen probleem. Zo kan 1st. Triton Mixer wel tot 37.463 m3 aan water in beweging brengen en kan de High Volume het zuurstofgehalte tot 1,49 kg per Pk-uur verhogen.

Als de waterstand fluctueert zijn er diverse drijvende uitvoeringen te verkrijgen, maar heeft u liever een vaste opstelling op de bodem van uw vijver, waterpartij of gracht? Ook dat is geen probleem, bijvoorbeeld de Sub triton mixer is ideaal om in bijvoorbeeld een gracht stroming te maken zonder dat u de mixer kunt zien.  Of de Sub triton Aspirator die naast stroming middels een venturi ook nog extra zuurstof toevoegt aan het water.

Otterbine geeft standaard 5 jaar garantie op al hun producten.  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x