Otterbine Gemini drijvende fontein

Sorteer op:

Otterbine Gemini 100 drijvende fontein - beluchter 230V maakt het water schoon en gezond en is een mooie verfraaiing van de waterpartij.
€5.339,00
Otterbine Gemini 200 drijvende fontein - beluchter 230V maakt het water schoon en gezond en is een mooie verfraaiing van de waterpartij.
€6.156,00
Otterbine Gemini 300 drijvende fontein - beluchter 230V maakt het water schoon en gezond en is een mooie verfraaiing van de waterpartij.
€7.417,00
Otterbine Gemini 500 drijvende fontein - beluchter 230V maakt het water schoon en gezond en is een mooie verfraaiing van de waterpartij.
€8.739,00

Otterbine Gemini drijvende fontein: voor gezond water en een mooi uitziende waterpartij

De Otterbine Gemini drijvende fontein is geschikt voor grote waterpartijen met wisselende waterstand. Deze fontein zorgt voor gezond water door zijn krachtige sproeiers die zuurstof in het water laten terugkeren.

De fonteinen zijn uitgerust met een betrouwbare Franklin motor (Blufton). Daarnaast zijn alle gebruikte materialen van de fontein roestvrij uitgevoerd, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. 

Het is aan te raden om een aparte stroomgroep (230 V) vrij te hebben voor de drijvende fontein en voldoende kabeldiameter.

De Otterbine Gemini is te verkrijgen in 4 verschillende uitvoeringen;

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x