AquaForte vijverpomp

Aquaforte vijverpomp: een pomp die uw vijver in topconditie houdt

Een Aquaforte vijverpomp is een garantie voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. Bij Aquaforte weten ze exact wat uw vijver nodig heeft en hebben hun assortiment daarop aangepast. Het resultaat is een serie vijverpompen die uw vijver in een topconditie brengt en houdt. Zo kunt u optimaal genieten van uw (koi)vijver. De pompen zijn geschikt voor toepassingen waaronder beeklopen, watervallen, fonteinen en filters. Het ruime assortiment bestaat uit vijverpompen, beadfilters en voorfilters.

Aquaforte DM vario

Met de DM vijverpomp heeft Aquaforte een zeer energiezuinige, innovatieve pomp ontwikkeld. Deze pompen zijn voorzien van een synchrone motor. Deze motor resulteert in een zeer laag energieverbruik en een geruisloze werking. Zo doet deze pomp zijn werk in stilte. Ze zijn geschikt voor zowel zoet als zout water.

De Aquaforte DM Vario modellen zijn voorzien van een externe controller waarmee het vermogen instelbaar is. Zo bepaalt u zelf hoe hard de vijverpomp moet werken. De pomp is in zowel een droge als nate opstelling te installeren. De pomp schakelt automatisch uit wanneer er zich geen water in de rotor bevindt. De Aquaforte DM vario is er in drie varianten:

  • DM Vario 10000 (9000 liter/per uur)
  • DM Vario 20000 (20.000 liter/per uur)
  • DM Vario 30000 (24.000 liter/per uur)

Aquaforte EC en O-serie vijverpomp

Naast de DM-serie biedt Aquaforte ook de EC en O-serie aan. Deze vijverpompen zijn ook energiezuinig en bieden een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Aquaforte EC vijverpomp is leverbaar van een 3500 uitvoering (3500 liter/per uur) tot en met een 10000 uitvoering (10.000 liter/per uur).

De O-vijverpomp is een onderwatervijverpomp. Hij kan in een droge opstelling worden geïnstalleerd wanneer de inlaat zich onder het waterspiegel bevindt. Deze vijverpomp kan vuildeeltjes tot 6 mm verpompen. De pomp is ook in een low-voltage uitvoering leverbaar. Hiermee hij uitstekend geschikt is voor een zwemvijver of andere toepassingen waarbij een laag voltage nodig is.

Ook wordt er gedacht aan de veiligheid van de vijverpompen. Verschillende modellen zijn voorzien van een beveiliging die bij blokkade van de waaier de pomp in een ‘lock’ positie zet. Hierdoor verbruikt de pomp geen stroom totdat de blokkering verholpen is. 

Flow control

Met de FC-300 flow control is de flow van de pompen zelf te regelen. Deze controller kan de AC-voltage waarden aanpassen zonder de frequentie te veranderen. Hij is geschikt voor de vijverpompen met een a-synchrone motor. Onder andere de O en P-serie zijn geschikt om gebruik te maken van deze controller.

Twijfelt u welke pomp geschikt is voor uw situatie? Voor de juiste Aquaforte vijverpomp neemt u contact op met ons, zodat u altijd de beste keuze maakt!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x