Oase vijverpomp

Oase vijverpomp

Oase heeft een ruim assortiment met meer dan 50 verschillende professionele modellen fontein-, filter-, beekloop-, en vijverpompen. Oase heeft naast een complete pompenlijn ook diverse andere producten in hun assortiment, zoals filtersystemen, waterfonteinen en beluchters.

Één van de nieuwste modellen vijverpompen van Oase is de AquaMax Eco Expert, deze pomp is voorzien van de allernieuwste energiebesparende technieken van Oase. Zoals de SFC en de EFC functie, de capaciteit van de pomp is compleet regelbaar middels de Aquamax Eco Control of de Inscenio FM-Master WLAN.

Ook de AquaMax vijverpomp is compleet vernieuwd en heeft een geheel nieuw design ‘’de AquaMax Eco’’. Deze pompen zijn onder andere voorzien van de Environmental Function Control (EFC) en schakelt uw pomp bij blokkade of drooglopen automatisch uit en voorkomt daarmee schade aan uw pomp.

De Aquamax Eco Premium is naast de EFC ook voorzien van de SFC functie en is het mogelijk om automatisch het vermogen van de pomp aan te passen afhankelijk van de watertemperatuur. De Aquamax Eco Premium heeft de nieuwste EC motor van Oase en is middels diverse regelaars van Oase compleet Elektronisch te regelen. Hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos en regelt u het vermogen geheel afhankelijk van de eisen die u aan de pomp stelt. 

Ook voor de aanleg & onderhoud van uw vijver en zwembad heeft Oase een breed scala aan producten. Oase is altijd bezig met het innoveren van hun producten, zodat u altijd de pomp vindt die u zoekt. Alle nieuwe producten doorlopen van het voorontwerp tot het moment waarop ze in serieproductie gaan, een duidelijk gestructureerd proces. Dat geeft u de garantie dat een nieuw product aan alle moderne eisen voldoet en dat u profiteert van de nieuwste technieken.

Neem contact op wanneer u wilt weten welke pomp het meest geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies voor de juiste Oase vijverpomp!  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x